Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: newcamd 5.28

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default newcamd 5.28

    Mai are cineva vreun install cu newcamd 5.28 pentru Gemini? Daca se poate, [email protected]

    Multumesc mult, O zi buna!

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default 5.28

    te duci la www.satnews.tv la sect. CAMS ,bagi in var/tmp in dream si dai manual install

    Living an analog lifestyle in a digital world

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default okay...

    Fisierul respectiv merge instalat si pe Gemini 2.40 sau trebuie sa mai fac si alte artificii? De ex, am vazut ca install-ul de la newcamd 6.03 are cateva fisiere in /var/script care la versiunea 5.28 nu apar.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default si inca ceva...

    Si inca ceva... pot folosi fisierele de la versiunea 6.03 ptr /var/scce ?

    Multumesc

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai n-apar ca 6.03 e mai nou si a bagat niste chetii in plus. Daca te referi la keylist, rsakeylist, etc merg.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o problema nu reusesc sa instalez manual cam-uri pe dm 500, direct conectat la net cu dream-ul reusesc in schimb daca fac download cu comp. si pun fisierul in var/temp imi dreamul imi da mesajul sorry. addon not found.Vreau sa instalez newcamd5.28 am nevoie pt cardsharing

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by titolazio72
    Am si eu o problema nu reusesc sa instalez manual cam-uri pe dm 500, direct conectat la net cu dream-ul reusesc in schimb daca fac download cu comp. si pun fisierul in var/temp imi dreamul imi da mesajul sorry. addon not found.Vreau sa instalez newcamd5.28 am nevoie pt cardsharing
    Normal ca nu reusesti, ca din /tmp se pot instala doar arhive in format .tar
    dm500

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai e format .tar mama masi

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum altfel as putea sa-l instalez ca daca am incercat ca si la dbox2 cu fisierul in var/bin change atribut 755 nu mi-l vede

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma dupa mai multe incercari mi la vazut (adonul) mi-a dat mesajul instal succesful ,dar nici urma de newcamd5.28 cand dau sa vad camurile am doar Common Interface

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu reusesc este incredibil,imi face adonnul apare newcamd5.28 cand ma uit in var/bin cu ftp dar in dream cu telecomanda cand vreau sa-l selectez nu-l vad,vad doar camd3.820 care l-am instalat direct cu dreamul din internat

  12. #12
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uitate in var/script si vezi daca ai newcamd_5.28_betad_cam
    daca nu creazal

    Code:
    #!/bin/sh
    
    CAMNAME="Newcamd / newcamd"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=6
    CAMID=1097
    DVBSET=1
    
    case $1 in
    	start)
    	[ ! -e /var/tuxbox/scce ] && ln -s /var/scce /var/tuxbox/scce
    	/var/bin/betad_5.28&
    	sleep 1
    	/var/bin/cardserver_5.28&
    	sleep 1
    	/var/bin/newcamd_5.28&
    	;;
    	stop)
    	kill `cat /tmp/newcamd.pid 2>/dev/null` 2>/dev/null
    	killall -9 betad_5.28 newcamd_5.28 cardserver_5.28
    	;;
    	*)
    	$0 stop
    	exit 1
    	;;
    esac
    
    exit 0
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor cu Newcamd
    By obywans in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 14th July 2006, 00:10
  2. Newcamd Spider
    By bujess in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 10th March 2006, 23:14
  3. newcamd 6
    By shakeeb in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 2nd January 2006, 03:17
  4. Newcamd v6.05 update
    By hacksat in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 10th December 2005, 08:43
  5. newcamd 6,04
    By nicodochitanu in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 24th November 2005, 15:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top