Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Fatal Error

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Fatal Error

    De azi in cccam infophp imi apare o eroare
    Am reinstalat softul si degeaba
    serverul de cccam si newcs lucreaza corect
    Eroarea este asa
    Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in C:\Program Files\PhantomDark-SaTeam\CCcam_info.php\CCcam_info.php\htdocs\pairst ats.php on line 43

    De unde este si ce ar ttrebui facut
    Va multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    amu sincer ai spatiu pe locatia C?
    boy2good

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Am

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    amu sincer ai spatiu pe locatia C?
    Pai amu am cam 42 de giga liber pe C
    din 81
    Nu cred ca e de aici
    Azi a inceput nebunia asta
    face numai cand verific "servers si pairs" in rest e ok

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    incearca cu asta, asa am scapat eu de erori. parola de instalare este - luft4sat
    http://www.girlshare.ro/1066189.3


  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu asta folosesc si e ok.daca nu te descurci da un search pe forum
    boy2good

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Ok

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Pai amu am cam 42 de giga liber pe C
    din 81
    Nu cred ca e de aici
    Azi a inceput nebunia asta
    face numai cand verific "servers si pairs" in rest e ok
    Am instalat si o varianta de la luft4sat v2.0 parca si la fel face
    o sa o instalez si pe asta
    multumesc

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Angry ?

    La fel
    Difera linia dar eroarea persista
    Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in C:\Program Files\luft4sat.eu\CCcam-info\htdocs\pairstats.php on line 43

    Sunt momente cand merge ff bine dar mai mult asa

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica sa n-ai vreo problema hardware (cu memoria RAM).

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta fisierul php.ini, deschide-l si uita-te dupa
    [php]memory_limit = 16M[/php]
    S-ar putea sa ai acolo alta valoare, oricum, mareste-o dar cu atentie, php-ul va bloca in RAM zona respectiva.

    Daca nu se rezolva, cauta si in
    settings.php, ai si acolo setari pt alocare memorie.


    LE
    Am uitat sa-ti spun, s-ar putea sa fie nevoie de un php restart pentru a intra noile setari. Asta depinde de SO.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Cauta fisierul php.ini, deschide-l si uita-te dupa
    [php]memory_limit = 16M[/php]
    S-ar putea sa ai acolo alta valoare, oricum, mareste-o dar cu atentie, php-ul va bloca in RAM zona respectiva.

    Daca nu se rezolva, cauta si in
    settings.php, ai si acolo setari pt alocare memorie.


    LE
    Am uitat sa-ti spun, s-ar putea sa fie nevoie de un php restart pentru a intra noile setari. Asta depinde de SO.
    Asa am rezolvat am marit valorile la memory limit si merge bine dar numai cccaminfo de la luft4sat ceea ce este ok
    Va multumesc la toti
    Weekwnd placut va doresc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top