Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Yaesu vx-6e

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default Yaesu vx-6e

    salutare. ce trebuie sa-i fac la un YAESU VX-6E ca sa ii deblochez emisia in CB ?
    There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai cum s-o modifici.Este construita pentru benzile de radioamatori.

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by val2032 View Post
    salutare. ce trebuie sa-i fac la un YAESU VX-6E ca sa ii deblochez emisia in CB ?
    Aceasta statie a fost conceputa sa functioneze la emisie doar in banda de 2m si 70 cm. Nu exista nici o posibilitate de a o face sa functioneze in unde scurte (US/HF)


    Ps. Ma bucur sa te vad aici
    Ps2 Mai pune acumulatorul ala la incarcat !
    Last edited by Zgrongy; 29th April 2010 at 23:06.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post


    Ps. Ma bucur sa te vad aici
    Ps2 Mai pune acumulatorul ala la incarcat !

    Ne cunoastem? Astept PM !
    Last edited by val2032; 30th April 2010 at 11:50.
    There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mare atentie daca o deblochezi si dai pe emisie in banda FM 88-108 mhz ca se blocheaza si nu o mai poti porni ! pentru a o putea porni din nou trebuie sa ai incarcatorul la tine!
    De o deblochezi sa fii atent in frecventa asta ,ca daca esti undeva in mobil si ai dat TX si nu ai incarcatorul la tine nu o mai poti folosi pana nu o pui din nou la charge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top