Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Tvr hd

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default Tvr hd

    Am o intrebare. TVR HD 16°E merge in share?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,601
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levi View Post
    Am o intrebare. TVR HD 16°E merge in share?
    doar pe incubus, mbox si mgcamd.

    Nu merge pe cccam.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok,multumesc.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebarea poate parea prosteasca da o pun pot sa am share de un server CCCam si sa deschid TVR HD din share de la un peer? cu ceva? mgcamd?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    intrebarea poate parea prosteasca da o pun pot sa am share de un server CCCam si sa deschid TVR HD din share de la un peer? cu ceva? mgcamd?
    Programul TVR HD nu merge pe CCcam deloc.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    intrebarea poate parea prosteasca da o pun pot sa am share de un server CCCam si sa deschid TVR HD din share de la un peer? cu ceva? mgcamd?
    Da! Dar numai daca folosesti o linie de la acel Cccam Server in Mgcamd versiunea 1.35a (care stie sa importe si linii Cccam).
    Insa mai este o conditie: versiunea Serverului Ccam trebuie sa fie mai mica sau egala cu 2.1.1
    Daca pui o linie de la un server Cccam de vers > de 2.1.1 nu o sa-ti mearga!
    Daca nu ai te pot ajuta cu o astfel de linie. Bafta

  7. #7
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu o linie N merge doar daca clietul foloseste mgcamd sau mbox... nu si CCcam, desi exista in CCcam setari ptr caid ignor care cred ca nu lasa cardul sa fie extins....
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top