Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default History hd 1 west cu sub in romana

    Nu mai merge! Apar a fi 3 sist de codare. Nagra,cripto so vechiul conax. Imagine....lipsa.
    Am setat si in prio conax si degeaba.
    Confirmari va rog!
    Last edited by parpaneata; 27th April 2010 at 21:53.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine este ok in continuare, deschide cu 0xd02 Cryptoworks.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da. Si la mine deschide in conax 0xb00

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am Dream Elite BH 1.3 OE1.6 DM800 Multiboot Usb Tuner.
    Merge numai cu asta in prio:
    P: 0b00:000000:106a
    Last edited by parpaneata; 27th April 2010 at 21:50.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine, dupa o rescanare :
    History HD 12128 codat CW, N , CO lipsa imagine ( aici exsita doar sub in RO )
    History HD 12128 codat CO imagine OK CAID 0b00 ( fara sub RO )
    La voi mai deschide History cu sub in RO

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza, nu s-a schimbat nimic............









  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu @didi!
    Si...."nu" la mai multa lume!
    Cu "prio"....da!
    Nu conteaza! E un bug mic....poate prea mic pentru a crea o discutie asa mare!
    Eu am un prio extrem de mic! Doar linia scrisa mai sus si inca una cu seca pentru francezii de pe 19,2.
    Pe alte imagini, diferite fata de cea pe care o am eu, am inteles ca nu sunt probleme. La cei care nu au fisier prio bine-nteles.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am reusit doar cu o linie de prioritizare pentru conax, prov 0b00 , in CCcam.prio :
    P: 0b00:000000
    Succes!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OFFTOPIC !
    Se mai poate receptiona Hystory cu subtitrare in RO si pe alti sateliti inafara de 1W ? Nu ma intereseaza doar HD, ma intereseaza si SD !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Nu @didi!
    Si...."nu" la mai multa lume!
    Cu "prio"....da!
    Nu conteaza! E un bug mic....poate prea mic pentru a crea o discutie asa mare!
    Eu am un prio extrem de mic! Doar linia scrisa mai sus si inca una cu seca pentru francezii de pe 19,2.
    Pe alte imagini, diferite fata de cea pe care o am eu, am inteles ca nu sunt probleme. La cei care nu au fisier prio bine-nteles.
    Nu este nevoie de prio.list ,functioneaza f bine si fara el.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce imagine ai @porcusor?

    @hotmtk, nu! Dupa cunostintele mele, nu! Ies din discutie dth-urile romanesti desigur.
    Last edited by parpaneata; 28th April 2010 at 20:04.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hotmtk View Post
    OFFTOPIC !
    Se mai poate receptiona Hystory cu subtitrare in RO si pe alti sateliti inafara de 1W ? Nu ma intereseaza doar HD, ma intereseaza si SD !
    doar la focus (upc direct).poate bate si la tine daca cauti pe lyngsat
    boy2good

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @hotmtk:
    Viasat History SD cu sub in Ro se mei poate receptiona pe :
    Sirius 4 (4.8E) - 12637.00 H - Txp: EG3 - Beam: Europe DVB-S (QPSK) - 14465 3/4.
    Succes !

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,400
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    @hotmtk:
    Viasat History SD cu sub in Ro se mei poate receptiona pe :
    Sirius 4 (4.8E) - 12637.00 H - Txp: EG3 - Beam: Europe DVB-S (QPSK) - 14465 3/4.
    Succes !
    omu' se referea la HISTORY CH, nu la VIASAT HISTORY...
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  15. #15
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Functioneaza, nu s-a schimbat nimic............





    Didi ..spune-mi te rog ce imagine ai ? Mersi.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top