Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500HD+Cartela TVR

    Salut

    Am un receptor DM500HD si o cartela TVR.....pot sa folosesc aceasta cartela TVR in receptor? Daca da, as fi recunoscator sa imi spuneti si cum, pas cu pas....ma intereseaza TVR HD, si din ce am observat nu merge in share cu ccam pe care il folosesc eu

    Multumesc anticipat

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cu Gbox,asa stiam eu.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...sau poti folosi:
    -Newcs+Mgcamd ( Mgcamd1.35 se poate loga si la un server CCcam > 2.1.1 )
    -Scam

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge cu mgcamd+newcs /dai un restart la enigma si ok
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge snur cu gbox 2.25,bagi cartela,restart si...lumina s-ar putea sa trebuiasca modificata linia V in gbox.cfg
    Last edited by zebrone96; 28th April 2010 at 16:32.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci pt raspunsuri

    Pot sa las si ccam si sa pun si altceva, de ex gbox, si cand vreau sa ma uit de pe cartela sa schimb pe gbox, si apoi inapoi pe ccam?

    Daca nu folosesc cartela o anumita perioada se dezactiveaza?

    Merci

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti spun cum merge la dm800, n-am pupat inca 500-le dar n-ar trebui sa difere. eu aveam gbox,mbox instalate si imi alegeam din telecomanda care client vreau sa porneasca. de exemplu tvr-ul nu mergea pe mbox avea freeze.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top