Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 media player extension

    Am si eu 2 intrebari referitor la media playerul de la DM800:

    1. Am incercat sa playez mkv si cu subtitrare in container si separat si nimic, nu mi-o vede. Am vreo posibilitate sa rezolv, sa vad filmele cu sub?

    2. M-am chinuit sa copiez un film bdrip cat burta mea de mare si cand am dat play mi-a luat linia de sunet aiurea, comentariile regizorului, nu trackul normal al filmului. Cum dreaq fac sa schimb sunetul?

    sar'na
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Subtitrarea in container o vede sigur fara probleme, e de ajuns sa apesi meniu/subtitles, in timp ce merge filmul...si de acolo select,de obicei e in format utf8 sau ceva de genul.
    Merge si fara sub in container, cu pluginul SubtiltePlayer, lansezi pluginul dupa ce a pornit filmul, meniu/plugins si de acolo selectezi srt. de unde ai pus tu fisierul in prealabil(pe hdd,stick sau flash) si merge super ok.
    Alta metoda fara srt in container si prin care sa mearga subtitrarile
    nu am reusit sa gasesc.
    2. E posibil ca filmul sa aiba 2 piste audio, iar cea cu sunetul original sa fie in format DTS, daca e vorba de BR rip, si in cazul asta dm800 nu te ajuta. E bine sa verifici cand descarci filmul ce tip de codare e pt sunet:ac3,mpeg sau dts.

  3. #3
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristo4: multam mult dar daca apas menu in timp ce vad filmul imi apare chestia din imagine, nu meniul standard, de unde sa aleg subtitle. O sa incerc si cu subtitle plugin.



    Uploaded with ImageShack.us
    Last edited by javrica; 25th April 2010 at 09:58.
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge dar @cristo4 a uitat sa spuna ca a instalat Media Center si acceseaza cu My Videos.




  5. #5
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit solutia si pentru media player: se apasa butonul Text de pe telecomanda si apare meniul de subtitles

    Multam @cristo4 & @didi
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top