Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Ce-mi trebuie la un sky star2?

    Doresc sa folosesc un cc cam.
    Am o placa sky star2 , aceasta trebuie conectata la antena satelit pt a putea folosi cc camul?
    Daca vreau sa vad ceva pe Astra 19 trebuie sa fie antena pe acest satelit?
    Va multumesc!
    refref

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si mai trebuie sa-ti dea cineva o linie de cccam.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si daca am tot:un sky star 2 hd ,internet si linie de cccam .se poate pune cccam pe un skystar2hd?
    boy2good

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    si daca am tot:un sky star 2 hd ,internet si linie de cccam .se poate pune cccam pe un skystar2hd?

    da in mai multe moduri si cu mai multe pluginuri
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multa rabdare si multe nopti pierdute.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default skystar2

    pt skystar2 are cineva un link de unde pot descarca ce am nevoie

    multumesc anticipat

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Driver de aici..ultima versiune 4.6.0

    http://www.technisat.co.uk/index5fb6...,co,33&pID=174

    ProgDVB de aici...poti incerca versiunea Shareware 20 zile trial.. dupa aceea gasesti Reseter pe net

    http://www.progdvb.com/download_progdvb.html

    Vplug (emulator) + key ..de aici..pentru putinele programe care mai merg

    http://www.key2sat.net/2010/12/latest-full-vplug.html
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default sky

    multumesc mult.
    am descarcat tot ,cel putin asa cred.
    cind o sa am timp o sa incerc placa(am primit-o cadou) sa vad ce stie si ce poate.
    m-ar interesa sa probez linile pe care le primesc sa nu mai deranjez pe cei din casa sau pe cei cu care am facut schimburi.

    cu respect sirius

  9. #9
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru testat linii poti folosi hadu sau acamd

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pot vedea nr de carduri si hop si cu cccam control ,dupa cate imi aduc aminte si se verifica linia n cat si linia c ,programul accepta flycccam,hadu,wincsc si mergea fara skystar,daca doresti sa verifici linia si ce ce canale merg atunci placa dvb.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eventual, liniile active pot fi verificate aici

  12. #12
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    serios ? atunci sa ai spor la testat

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E vorba de liniile FREE care pot fi luate de pe diverse forumuri pentru a testa posibilitatile placii. Evident, liniile n-au nicio garantie de functionare si sunt numai pentru teste. E scris mare pe site ca e vorba de linii FREE dar, in fine, mea culpa, daca e necesar.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default sky

    salut.
    asta a fost ideea cind am pus placa.
    sa vad exact ce se vede si ce nu .

    multumesc mult

  15. #15
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,800
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hop si eu cu o intrebare.
    A vazut cineva feed-uri EBU 4:2:2 DVB-S2 cu Sky Star HD si ProgDVB?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top