Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Bug in cccam ?

  1. #1
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default Bug in cccam ?

    Am pus pe eurosport HD, s-a conectat la un peer cu key conax, a receptionat primul cw si s-a facut lumina, apoi n-a mai avut nevoie de key, merge in continuare de cateva ore. ecm time a ramas neschimbat, iar de la peer-ul respectiv nu mai vin alte key dar canalul functioneaza. Daca schimb pe alt canal codat ( in alt sistem) se conecteaza la alt peer si ia key normal la 10 sec, apoi punānd inapoi pe eurosport se īntāmpla acelasi lucru...ia prima keye si pe urma nu mai are nevoie. Si ca sa ma conving ca nu mai e nevoie de key, am scos cablul de retea si ...surpriza: merge!
    Explicatii ?
    un server cāteva receivere si ceva pasiune...

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-i bug, probabil ca deschide din conax, la acest sistem se intampla ceea ce spui tu, cardul este mai rar solicitat.
    Gigel


  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Am pus pe eurosport HD, s-a conectat la un peer cu key conax, a receptionat primul cw si s-a facut lumina, apoi n-a mai avut nevoie de key, merge in continuare de cateva ore. ecm time a ramas neschimbat, iar de la peer-ul respectiv nu mai vin alte key dar canalul functioneaza. Daca schimb pe alt canal codat ( in alt sistem) se conecteaza la alt peer si ia key normal la 10 sec, apoi punānd inapoi pe eurosport se īntāmpla acelasi lucru...ia prima keye si pe urma nu mai are nevoie. Si ca sa ma conving ca nu mai e nevoie de key, am scos cablul de retea si ...surpriza: merge!
    Explicatii ?
    Cu ce Dreambox,ce imagine si cu ce versiune de CCcam ti s-a intamplat asta?
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes


  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate canalu respectiv merge cu constant cw pt. un timp...
    verifca prin a nota keya cu care deschide canalul, apoi comuta pe un alt canal codat si ultimul pas revino inapoi pe canalul cu pricina din nou si vezi daca e aceeasi keye care ai notat-o

    Living an analog lifestyle in a digital world

  6. #6
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a uitat baiatul ca tot el este autorul discutiei


  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    a uitat baiatul ca tot el este autorul discutiei
    N-am uitat mai baiete, doar n-am gasit postul respectiv ( poate n-am fost destul de insistent) ...

    @marcell cw sunt diferite ( de cate ori schimb canal se schimba si keyle)
    @valyp67 dm800, gemini 4.7, cccam 2.1.4
    un server cāteva receivere si ceva pasiune...

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Am pus pe eurosport HD, s-a conectat la un peer cu key conax, a receptionat primul cw si s-a facut lumina, apoi n-a mai avut nevoie de key, merge in continuare de cateva ore. ecm time a ramas neschimbat, iar de la peer-ul respectiv nu mai vin alte key dar canalul functioneaza. Daca schimb pe alt canal codat ( in alt sistem) se conecteaza la alt peer si ia key normal la 10 sec, apoi punānd inapoi pe eurosport se īntāmpla acelasi lucru...ia prima keye si pe urma nu mai are nevoie. Si ca sa ma conving ca nu mai e nevoie de key, am scos cablul de retea si ...surpriza: merge!
    Explicatii ?
    Merge pe constant CW ca si AKTA de altfel.
    Adica nu mai schimba key cu zilele ramanad pe acelasi CW.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    N-am uitat mai baiete, doar n-am gasit postul respectiv ( poate n-am fost destul de insistent) ...

    @marcell cw sunt diferite ( de cate ori schimb canal se schimba si keyle)
    @valyp67 dm800, gemini 4.7, cccam 2.1.4
    Mie mi-a crapat primul DM500HD care l-am avut cu imaginea Dream Elite si CCcam 2.1.3 tot asa dupa ce am dat pe un canal care il decoda in conax.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top