Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: ecm usage

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default ecm usage

    am un client in cccam care are ecm usage intre 600 si 700 si sta calare tot timpul pe 2 locale ( focus si max ). e posibil sa imi fi furat cardurile cu oscam ? ( la versiune la cccam apare 2.0.11 )

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Niste hoti nenorociti

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jeblond View Post
    am un client in cccam care are ecm usage intre 600 si 700 si sta calare tot timpul pe 2 locale ( focus si max ). e posibil sa imi fi furat cardurile cu oscam ? ( la versiune la cccam apare 2.0.11 )
    este posibil ca acel client al tau sa te aibe pe tine cel mai bun server cu cel mai rapid raspuns si atunci este normal ca de la tine sa deschida mereu mai ales daca nu are aceleasi locale ca si tine si se uita mai mult pe acei provideri ... nu iti convine sterge linia dar ti-ai pus intrebarea tu cate ecm-uri "consumi" de la alti ? daca si tie iti sterge cineva linia ca tragi cam mult dintr-un card pe care nu il ai ? stai de vb cu el si vezi ce zice nu te apuca sa stergi linia aiurea . in rest daca iti este teama ca te fura cineva nu mai sta in share .

    cu respect
    Last edited by stargate99ro; 22nd April 2010 at 12:23.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce naiba sa-ti fure? Focul din soba?
    Vorba lui stargate....daca ti-este teama, inchide serverul!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acel user de la care primesti multe ECM-uri pe cardurile tale locale poate folosi oscam fara sa ai habar si printr-o combinatie care nu are rost sa o explic aici, cardurile tale locale pe care le primeste dintr-o linie C de la tine pot deveni si localele lui, adica omul mai castiga un hop, iar peeri lui vor vedea de fapt cardul tau tot in hop 1, de aici putand rezulta un trafic mai mare, iar tu ai piedut controlul asupra dreptului de reshare la card. Dar asta e doar o presupunere. Cel mai bine vorbesti cu respectivul.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si daca el imi da mie linie si eu nu am acele carduri in server si dau si eu mai departe linie si respectivul trage numai din acele carduri ca nu are timp sa caute pe siteuri sa faca schimb atunci ce se intampla ... ar trebui sa cautam servere cu carduri bune dar pe respectivi sa nu ii intereseze cardurile noastra si daca se poate nici sa nu le dea mai departe sa nu cumva sa ne faca trafic pe server . am ajuns sa urmarim numarul de ecm-uri si mai putin tv-ul , este greu cu carduri romanesti sa faci server "beton" plin de carduri premium si cu ecm-time daca se poate sub 250ms sa nu cumva sa faca freeze si obligatoriu cei cu care facem schimb sa nu faca trafic pe card ca deh i l-am dat doar sa-l aibe la numar nu sa se foloseasca de el .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cei de la oscam nu joaca corect
    au scos varianta cu de oscam cu trucuri care sa fure din CCcam si sa faca locale ptru receptoarele SH4 sau mai bine zis non dream.
    cu o linie de CCcam in oscam obti un local...
    dupa parererea mea mai bine ramaneau la cardserver ca sa avem un reader perfect,decat sa se bage peste altii.
    350 kg de scule!

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceasta problema o am si eu cu 3 peeri. La inceput am vrut sa le sterg liniile, fiind putin cam suparat. Pe urma totusi le-am taiat doar resharul. Imediat am avut mult mai putine ecm/raspunsuri la cartela, si deodata am vazut ca se mai conectau si alti peeri cu mine, care nu prea i-am vazut conectati aproape deloc. Ma gandesc ca acum s-a facut loc si pentru altii. Comica treaba. Comic din cauza ca abea dupa ce a aparut aceasta manevra cu oscamul, mi-a aparut fenomenul. Bineinteles ca imediat dupa ce am taiat eu resharul la unul, mi-a taiat si el mie resharul, deci si el urmarea chestia, adica stia ce face, de a observat in cateva ore.
    Oricum urmaresc de acum mai des trafficul. Ma bucur ca si altii peeri au observat prin trafic mai mare, magaria care o fac unii.
    Am clienti, doar clienti, si sunt clienti numai la mine, dar toti impreuna nu ami fac atita trafic cat unul din cei 3. Doar ca informatie.
    Se mai poate ca acesti peeri sa fie si ******ver. Ma joc si cu acest gand.
    Numai bine

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pei la asta ma gandeam si io la faza cu oscam. am 3 locale, el se foloseste doar de max si akta din totalul ecm-urilor pe aceste carduri cred ca 90% sunt ale lui. i-am dat un mesaj sa vad ce zice.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    discutia asta a fost si pe threadul de la oscam, raspunsul unuia din developeri:

    This technique is called "line stealing" (so I learned yesterday). We are working on a technique that makes this impossible.

    The problem is that a client reporting he has X cards on Y distance, could be lying; they could be at Y+2 distance. We are looking at a solution that uses the ECM-times instead of hopnumbers. ECMtimes are what you are really interested in, and if someone knows how to forge ecm-times by sending CW's before the ECMs are requested, he really deserves the Nobel prize and to watch all channels he wants for the rest of his life

    Until then: know who you are sharing with, IF you share...
    tare insa un comentariu: cccam a facut la vremea lui acelasi lucru cu gbox, permitand shareul intr-o singura directie. cccam permite trucul cu 256 in linia N, cccam permite conectarea cu toate protocoalele, mai mult sau mai putin 'echitabil' - iar acum, fix userii de cccam s-au gasit sa fie 'ingrijorati' ca vezi doamne li se 'fura' linii... intr-adevar, "nasol" pentru ******vere, care dau linii in distanta 0 si pe care nu-i puteti scoate cand vedeti trafic mult, ca doar au platit pentru linii, dar in rest cand vedeti ceva de genul, vorba de mai sus: zburati-i si bye bye.


    Forza MILAN!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pot face rezstrictii in cccam dar tre sa sti cum si ce
    350 kg de scule!

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Gogi


    Mersi

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    Aceasta problema o am si eu cu 3 peeri. La inceput am vrut sa le sterg liniile, fiind putin cam suparat. Pe urma totusi le-am taiat doar resharul. Imediat am avut mult mai putine ecm/raspunsuri la cartela, si deodata am vazut ca se mai conectau si alti peeri cu mine, care nu prea i-am vazut conectati aproape deloc. Ma gandesc ca acum s-a facut loc si pentru altii. Comica treaba. Comic din cauza ca abea dupa ce a aparut aceasta manevra cu oscamul, mi-a aparut fenomenul. Bineinteles ca imediat dupa ce am taiat eu resharul la unul, mi-a taiat si el mie resharul, deci si el urmarea chestia, adica stia ce face, de a observat in cateva ore.
    Oricum urmaresc de acum mai des trafficul. Ma bucur ca si altii peeri au observat prin trafic mai mare, magaria care o fac unii.
    Am clienti, doar clienti, si sunt clienti numai la mine, dar toti impreuna nu ami fac atita trafic cat unul din cei 3. Doar ca informatie.
    Se mai poate ca acesti peeri sa fie si ******ver. Ma joc si cu acest gand.
    Numai bine
    Cei de la oscam joaca foarte corect.
    De fapt au preluat doar munca mpcs si au duso mai departe ... poti zice ca cei ce au facut mpcs nu au jucat corect

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocomic View Post
    discutia asta a fost si pe threadul de la oscam, raspunsul unuia din developeri:



    tare insa un comentariu: cccam a facut la vremea lui acelasi lucru cu gbox, permitand shareul intr-o singura directie. cccam permite trucul cu 256 in linia N, cccam permite conectarea cu toate protocoalele, mai mult sau mai putin 'echitabil' - iar acum, fix userii de cccam s-au gasit sa fie 'ingrijorati' ca vezi doamne li se 'fura' linii... intr-adevar, "nasol" pentru ******vere, care dau linii in distanta 0 si pe care nu-i puteti scoate cand vedeti trafic mult, ca doar au platit pentru linii, dar in rest cand vedeti ceva de genul, vorba de mai sus: zburati-i si bye bye.
    Nu chiar cu toate protocoalele ... spre exemplu la mbox v 6 nu se poate conecta.

  15. #15
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am 2 peer-i care stau constant conectati ( cu mici exceptii), nu i-am intrebat de ce pt ca nu-mi afecteaza cu nimic serverul, daca nu ai cel putin 10 useri conectati la server in acelasi timp, nu cred ca vei avea probleme cu cei 2, doar daca ai internet prin dial-up ( mai exista? ) sau trafic foarte limitat
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top