Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare pt experti cu sky ita

    Am un peer, vin ecm-uri de pe cardul lui ( 093b) dar ecranul ramâne negru. Nu stiu cum citeste cardul ( probabil cu oscam) dar as vrea sa-i dau o solutie ca altfel nu imi foloseste la nimic.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil sa nu fie activ cardul....

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau nu are pachetul dorit de tine

    sunt multe pachete si pe la sky it ...si daca un card e activ pe alt pachet nu iti deschide tot

    eu cred ca alta e cauza
    cardul respectiv e foarte aglomerat si atunci nu mai ajunge si la tine

    incearca dimineata sa vezi daca deschide ca atunci nu se uita multi la Tv

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ati citit bine ce a scris omul
    zicea ca ii vin ecm-uri (cw a vrut sa scrie defapt) doar ca imaginea e neagra,deci cardul raspunde perfect ca si cum ar functiona dar imaginea neagra(ceva de genul ce se intampla cand erau acele atacuri de la ei)...am patit si eu asa si acel peer a pus o vers. noua, a mai setat ceva prin oscam (nici el nu stie ce, dar in principal a lasat un client mgcamd activ tot timpul in paralel cu cccam pt AU) si apoi si-a revenit...dar nu as putea spune 100% care-i buba pana nu as testa personal un asemenea card

    Living an analog lifestyle in a digital world

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ultima versiune de oscam se rezolva sigur ,
    sau cel putin cu una dintre ultimele versiuni .
    cel mai important este sa fie configurat fisierul oscam.services in acord cu cardu/subscriptia pe care il/o are el ......daca il are .....deasemenea si caid-ul in fisierul oscam.user pt fiecare user in parte.
    succes
    Toate cele bune !

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    ati citit bine ce a scris omul
    zicea ca ii vin ecm-uri (cw a vrut sa scrie defapt) doar ca imaginea e neagra,deci cardul raspunde perfect ca si cum ar functiona dar imaginea neagra(ceva de genul ce se intampla cand erau acele atacuri de la ei)...am patit si eu asa si acel peer a pus o vers. noua, a mai setat ceva prin oscam (nici el nu stie ce, dar in principal a lasat un client mgcamd activ tot timpul in paralel cu cccam pt AU) si apoi si-a revenit...dar nu as putea spune 100% care-i buba pana nu as testa personal un asemenea card
    Deci:
    lasati aburelile la o parte si ascultati aici:
    EcraN NEGRU LA SKY IT apare daor daca cardul nu a fost updatat corect.
    Practic a primit un EMM-iar oscam singur nu face AU.
    Se pune cardul in conserva pe canal 109 si se asteapta 10-15 minute.
    daca nu merge in dream , se pune iar in conserva pe 109 si se cheama serviciul clienti-numai de pe teritoriul italiei.
    garantat va merge.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu cum e la sistemul n*s si mai precis la cardul de sky ita, dar de obiciei la oricare alt card daca nu s-a primit AU in timp util atunci normal ca va fi ecran negru DAR in acel moment cardul nici nu raspunde cu CW in urma interogarilor - ci da mesaj cannot decode
    ei bine, eu (si banuiesc ca si cazul lui @cristinel e la fel) am vazut venind CW de la peerul asta al meu in timp ft. bun 130ms dar ecranul tot negru era - deci cardul raspundea, veneau CW, sigla de n*s se inverzea ,nu dadea mesaj cannot decode dar ecranul tot negru ramanea...

    Living an analog lifestyle in a digital world

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    nu stiu cum e la sistemul n*s si mai precis la cardul de sky ita, dar de obiciei la oricare alt card daca nu s-a primit AU in timp util atunci normal ca va fi ecran negru DAR in acel moment cardul nici nu raspunde cu CW in urma interogarilor - ci da mesaj cannot decode
    ei bine, eu (si banuiesc ca si cazul lui @cristinel e la fel) am vazut venind CW de la peerul asta al meu in timp ft. bun 130ms dar ecranul tot negru era - deci cardul raspundea, veneau CW, sigla de n*s se inverzea ,nu dadea mesaj cannot decode dar ecranul tot negru ramanea...
    daca foloseste newcs-ul aparut dupa ultimul atac, tre' pornit cu telnetu, precum oscamu, pe urma porneste cccamu, altfel arata verde la n*s, da' ramane negru teveu.
    identic si ptr oscam

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    nu stiu cum e la sistemul n*s si mai precis la cardul de sky ita, dar de obiciei la oricare alt card daca nu s-a primit AU in timp util atunci normal ca va fi ecran negru DAR in acel moment cardul nici nu raspunde cu CW in urma interogarilor - ci da mesaj cannot decode
    ei bine, eu (si banuiesc ca si cazul lui @cristinel e la fel) am vazut venind CW de la peerul asta al meu in timp ft. bun 130ms dar ecranul tot negru era - deci cardul raspundea, veneau CW, sigla de n*s se inverzea ,nu dadea mesaj cannot decode dar ecranul tot negru ramanea...
    Chiar nu intelegi?
    Trebuie sa ma mai repet ca nu e facut update de card!?
    Nu vorbesc din Alba ca zapada-vorbesc ca ex posesor de sky it!
    Sky it trimite din cand in cand EMM-uri spre card , rar dar le trimite( cand pregateste lansarea vreunu canal, cand face teste cand schimba len )iar daca cardul nu se afla intr-un sistem capabil sa faca AU-va trimite in continuare dcw dar ecranul va ramane negru-se intampla si la cardul de dolce daca nu stiai!
    Last edited by picollo08; 21st April 2010 at 22:01.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top