Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default setari pentru card local... ajutor

    Cine stie ce si unde trebuie sa modific pentru ca virgula cccam sa vada numai cheile e pe card si sa nu ia din sharing(doar pentru ess)...ciudat e ca de la ultimul update cu scam(e card focus)vede toate canalele normal cu scam...dar pe cccam ia doar cateva de pe local in rest ia din share...hbo comedy ,antena ,tvr ....etc le vede de pe local iar pentru prima.pro cinema hustler,discovery ...merge pe share...

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scoate cablu de net din dream ...pur si simplu.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild View Post
    Cine stie ce si unde trebuie sa modific pentru ca virgula cccam sa vada numai cheile e pe card si sa nu ia din sharing(doar pentru ess)...ciudat e ca de la ultimul update cu scam(e card focus)vede toate canalele normal cu scam...dar pe cccam ia doar cateva de pe local in rest ia din share...hbo comedy ,antena ,tvr ....etc le vede de pe local iar pentru prima.pro cinema hustler,discovery ...merge pe share...
    Pune linia asta sus in prio, dai si attribut 755 se intelege...

    P: 0b02:000000 # Focus new caid

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Pune linia asta sus in prio, dai si attribut 755 se intelege...

    P: 0b02:000000 # Focus new caid
    Pentru ce sa dea atribut 755 ?
    CCcam.prio e config nu executabil.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la ce sa puna 0b02:000000 in prio? ce legatura are asta cu faptul ca el vrea sa primeasca focus doar de pe cardu local?

    pune la fiecare linie C de la cei cu care esti legat, dupa declararea nivelului de share urmatoarele in coada

    { 0:0:2, 0b02:000000:0 } sau

    { 0:0:2, 0b02:000000 }

    si atunci nu vei mai primi acest caid de la nimeni din lista ta si va deschide implicit de pe cardu local

    Living an analog lifestyle in a digital world

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    si la ce sa puna 0b02:000000 in prio? ce legatura are asta cu faptul ca el vrea sa primeasca focus doar de pe cardu local?

    pune la fiecare linie C de la cei cu care esti legat, dupa declararea nivelului de share urmatoarele in coada

    { 0:0:2, 0b02:000000:0 } sau

    { 0:0:2, 0b02:000000 }

    si atunci nu vei mai primi acest caid de la nimeni din lista ta si va deschide implicit de pe cardu local
    El are acest caid. In functie de caidul si codarea care o ai, setezi in prio.
    Blocarile in coada liniilor C nu le vad rostul.

    Sigur are caidul vechi pus.

    P: 0B00:000000

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Blocarile in coada liniilor C nu le vad rostul.
    vroiam sa scriu altceva si m-am razgandit...nici eu la multe nu vad rostul in viata asta

    deci, sa fim calmi si sa recapitulam/explicam inca o data cum sta treaba:
    omul a zis ca ii deschide canalele in share ,chiar si de pe cardul sau local dar cateodata cccam ia de la peeri in loc sa ia de pe cardul local -->deci inseamna ca nu e o chestiune de prio si de vechiul caid 0b00 pt. ca la om ii merge (daca nu-i mergea deloc se putea sa fie de la asta)
    deci, daca la om ii merge dar vrea sa vada doar de pe cardu local atunci singura solutie e sa blocheze caid-ul 0b02 care vine de la peeri pt. ca, avand el card local si daca-i crapa netul va decoda de pe cardu lui, deci punand la coada fiecarei linii C blocaj pt CAID 0b02 obtinem rezultatul de-a nu primi acel caid de la peeri si de a-l avea decodat direct de pe cardul nostru local...am fost inteles de data asta?

    Living an analog lifestyle in a digital world

  8. #8
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    vroiam sa scriu altceva si m-am razgandit...nici eu la multe nu vad rostul in viata asta

    deci, sa fim calmi si sa recapitulam/explicam inca o data cum sta treaba:
    omul a zis ca ii deschide canalele in share ,chiar si de pe cardul sau local dar cateodata cccam ia de la peeri in loc sa ia de pe cardul local -->deci inseamna ca nu e o chestiune de prio si de vechiul caid 0b00 pt. ca la om ii merge (daca nu-i mergea deloc se putea sa fie de la asta)
    deci, daca la om ii merge dar vrea sa vada doar de pe cardu local atunci singura solutie e sa blocheze caid-ul 0b02 care vine de la peeri pt. ca, avand el card local si daca-i crapa netul va decoda de pe cardu lui, deci punand la coada fiecarei linii C blocaj pt CAID 0b02 obtinem rezultatul de-a nu primi acel caid de la peeri si de a-l avea decodat direct de pe cardul nostru local...am fost inteles de data asta?
    corect!
    iar linia aia se mai poate simplifica un pic ( zerourile nu le ia in calcul ) :
    { 0:0:2, 0b02 }
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scoate cablul de net si vezi daca iti merg canalele care ti le lua din cccam.daca nu merg de pe cardul de focus inseamna ca cardul de focus nu si-a primit subcriptia corect.il pui intr-un receptor de focus si astepti sa isi primeasca corect subscriptia.atentie aceasta nu e dependenta de pachetele activate pe card
    boy2good

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    vroiam sa scriu altceva si m-am razgandit...nici eu la multe nu vad rostul in viata asta

    deci, sa fim calmi si sa recapitulam/explicam inca o data cum sta treaba:
    OK am inteles metoda explicata de tine.

    Cardul lui gavrild are au la zi, deschide tot pachetul, find parteneri de cs, mi-am facut timp si la-m testat.

    Daca eu pun sus in prio

    P: 0b00:000000 in loc de 0b02, avand acest card, vad caid 0b00 si in Hops 2, chiar daca il am in local.

    Ex: De maine blochez cele 16 carduri de sky, care intra in hops1, pun doar localul meu la bataie pentru cca. 60 peers sa vedem cu se aleg Am o parerere negativa despre blocaje, filtrare,cenzura.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top