Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: TV CABO

  1. #1
    Asiasat3s
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default TV CABO


    What size of KU-Band Dish I can use to get tv Cabo Hispasat1c/1d 30W in Tanzania

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Nigeria
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you need 2.6m and above

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Asiasat3s
    What size of KU-Band Dish I can use to get tv Cabo Hispasat1c/1d 30W in Tanzania
    @ Asiasat3s

    My friend on the same day twice you've posted your querry. Lot of professionals here are willing to help you. Be patient...

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    This is the official coverage map for Hispasat 1C/1D 30*w

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    B4 Qatar, now Pinas (# 9)
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    If you are staying in "Dar Es Salaam" this is just an example of your Antenna Alignment.
    So, go on & check it out:

    Dar Es Salaam (Tanzania)
    Hispasat 1C 30°00'W

    Lindi, Mwanza , Seronera , Zanzibar

    Good Luck !
    M A B U H A Y !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Saudi Arabia #53
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Can we get Hispasat 1C in Saudi Arabia? It seems it is on the line of horizon... din anybody tried it.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tv Cabo
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 05:45
  2. TV CABO
    By pferreira in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2006, 22:10
  3. cabo down?
    By siti in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2005, 13:24
  4. TV CABO GONE???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 12th October 2005, 00:25
  5. Cabo pe MR?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 01:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top