Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    869
    Posts Thanks / Likes

    Default Eutel W2;removed service

    salut,
    am descarcat de la http://satellites-xml.eu satelitii de care ma folosesc la un dreambox 7020.denumirile satelitiilor sunt toate corecte,le transfer in receptor.aici satelitul EUTEL W2[15,8 E] are denumirea(removed service).nu m-ar deranja,dar acest satelit nu apare in cele doua liste care-mi dau posibilitatea sa fac scanare.ce se poate face ?eu nu stiu alta adresa de unde sa incerc sa descarc alt fisier.
    multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    De citeva saptamini, de la aparitia pozitiei 17.0*E, ca si o concesie facuta posesorilor de actuatore + pozitionere, multe din ele nerecunoscind decit pozitii succesive de > 1.0 grade, cei de la http://satellites-xml.eu au ales solutia "rebotezarii" pozitiei 16.0*E in 15.8*E.
    Pt.rezolvarea problemei "removed services" dupa descarcarea fisierului satellites.xml faci o editare a acestuia(cu un editor), iar in linia cu denumirea satelitului inlocuiesti 15.8 cu 16.0 si 158 cu 160, il salvezi/ transferi in dm si faci un reboot. Apoi poti scana aceasta pozitie.
    Daca vrei sa utilizezi fisierul descarcat-fara editare, trebuie sa modifici datele tp-urilor fostelor servicii(ce aveau poz. 16.0*E) in 15.8*E(ceea ce e mult mai dificil si de durata, dar nu imposibil).

    Sau descarca de aici ceva gata editat ieri: satellites.xml - 0.23MB

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau mai simplu scanezi 15.8 si stergi/ascunzi 16 est
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default asta e metoda din topor...

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    sau mai simplu scanezi 15.8 si stergi/ascunzi 16 est
    Tie ti se pare mai simpla aceasta solutie...dupa care iti ia minim 3-5 ore sa sortezi serviciile pe provideri?

    Cred ca nu ai inteles. Linia:

    Code:
    <sat name="Eurobird 16/Eutelsat Sesat 1/Eutelsat W2M (15.8E)" flags="0" position="158">
    devine:

    Code:
    <sat name="Eurobird 16/Eutelsat Sesat 1/Eutelsat W2M (16.0E)" flags="0" position="160">

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sigur ca am inteles ,eu de exemplu am redenumit 15.8 in 16 si dupa reboot am 16 est dar la fel de bine rescanezi 15,8 si in loc de 16 ai 15.8 cu ce deranjeaza/cu nimic ca doar e aceasi lista de canale,in fine nu asta e de importanta capitala/ce e interesant ca lista satelite.xml este la zi cu transponderii
    Last edited by gladix; 18th April 2010 at 11:19.
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine pe THOR apare "removed service" cand selectez satelitul deja memorat.

    Have Fun

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top