Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme semnal sateliti

    Domnilor,

    De ieri am probleme de receptie . Nu imi intra toate posturile care pana acum imi intrau fara probleme. Ex. pe Astra 19 nu imi intra decat vreo 200 din 1200 cate imi intrau pana nu demult. Am observat ca sunt si probleme cu flutuatia de semnal si la cele care intra, semnalul creste si scade pana la fragmentarea imaginii. Am schimbat pe Hellas pe Dolce ca am auzit ca o sa transmita meciul lui Bute pe Dolce Info, dar nu imi intra decat vreo 43 de canale pe tot satelitul iar Dolc Info nu e printre ele. Si aici pe unele canale am fluctuatii de semnal. Altele intra foarte bine semnal 95% si calitate 87%
    Ce sa ma fac ? A mai avut cineva probleme de felul asta?

    Multumesc

    L.E. Am reusit la o scanare manuala sa fac sa imi intre Dolce Info . Deocamdata sunt multumit ca o sa vad meciul. Sper sa nu faca figuri semnalul.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Domnilor,

    De ieri am probleme de receptie . Nu imi intra toate posturile care pana acum imi intrau fara probleme. Ex. pe Astra 19 nu imi intra decat vreo 200 din 1200 cate imi intrau pana nu demult. Am observat ca sunt si probleme cu flutuatia de semnal si la cele care intra, semnalul creste si scade pana la fragmentarea imaginii. Am schimbat pe Hellas pe Dolce ca am auzit ca o sa transmita meciul lui Bute pe Dolce Info, dar nu imi intra decat vreo 43 de canale pe tot satelitul iar Dolc Info nu e printre ele. Si aici pe unele canale am fluctuatii de semnal. Altele intra foarte bine semnal 95% si calitate 87%
    Ce sa ma fac ? A mai avut cineva probleme de felul asta?

    Multumesc
    Cred ca a ajuns norul de cenusa din irlanda

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sky news UK de pe 28.2E (12208/27500/V) merge la cineva, ca la mine e mort (printre altele)? asta prin Teleorman.
    Last edited by Webxmax; 17th April 2010 at 22:32.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Webxmax View Post
    Sky news UK de pe 28.2E (12208/27500/V) merge la cineva, ca la mine e mort (printre altele)?
    In BANAT, pe un DM 500S, satfinder arata 11,2dB.
    SNR=89%, AGC=88%.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au inceput problemele iar. Desi am semnal stabil si maxim 95%, calitate 87% , am BER 70-100 si imi fragmenteaza imaginea. Care o fi problema?. Isi revine vreo 2 min. si iar face figuri.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Au inceput problemele iar. Desi am semnal stabil si maxim 95%, calitate 87% , am BER 70-100 si imi fragmenteaza imaginea. Care o fi problema?. Isi revine vreo 2 min. si iar face figuri.
    Vad ca ai parabola. La LNB ai capacelul de plastic la locul lui ?. Sau nu mai e ?. Atunci o fi facut vreun paianjen culcus pe acolo. Am citit mai demult pe aici ca a patit cineva, m-am uitat la mine si era la fel. Era un paienjenutz, dar daca-l mai lasam acolo si crestea, imi facea si mie figuri.

    L.E. Ma refer la ghidul de unda, scuze.
    Last edited by Dr.Maboose; 17th April 2010 at 22:39.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dr.Maboose View Post
    Vad ca ai parabola. La LNB ai capacelul de plastic la locul lui ?. Sau nu mai e ?. Atunci o fi facut vreun paianjen culcus pe acolo. Am citit mai demult pe aici ca a patit cineva, m-am uitat la mine si era la fel. Era un paienjenutz, dar daca-l mai lasam acolo si crestea, imi facea si mie figuri.
    S-ar putea sa ai dreptate(si bine ar fi sa fie asa). A avut capacel de plastic LNB-ul dar eu zicand ca o sa fie receptia mai buna l-am luat jos.
    Sa fie de la share, oare ?(codarea NDS am auzit ca mai face frezee in share, desi am hop 1)
    Din pachetul bulgaresc nu imi intra niciun canal.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top