Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default Gemini 2.40 nu vrea CIFS ???

    Pe Hydra nu aveam nici o problema cu montarea pe cifs, in schimb de cand am pus Gemini 2.40 imi da tot timpul mount FAILED. Curios e ca uneori dupa mesajul asta vede totusi directorul sharuit din calc si lucreaza cu el, iar alteori nu. Am reluat procedura de la inceput si am ajuns la acelasi rezultat.
    Poate cineva sa-mi spuna unde gresesc?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur ai dat full share la folder ? In mod normal nu ar trebui sa ai nici o problema cu CIFS la Gemini 2.40 .

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dreambox 500 + Gemini 2.40. Nici o problema cu CIFS aici.

    Poate una singura ... mai mult "estetica". Se poate face cumva sa salveze fisiere mai lungi de 1G. Ar fi asa de frumos sa fie un film intr-un singur fisier, nu in 3... Stie cineva solutia pentru chestia asta?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by usersky007
    Dreambox 500 + Gemini 2.40. Nici o problema cu CIFS aici.

    Poate una singura ... mai mult "estetica". Se poate face cumva sa salveze fisiere mai lungi de 1G. Ar fi asa de frumos sa fie un film intr-un singur fisier, nu in 3... Stie cineva solutia pentru chestia asta?
    Cred ca se poate configura in meniul Setup-Expert.

  5. #5
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze, nu am mai putut intra pe net...
    Deci chiar nu mai inteleg nimic - i-am dat toate drepturile si tot imi da "FAILED". Ce e foarte curios e ca de functionat functioneaza, in ciuda mesajului. Am creyut ca e din cauza firewallului, dar si cu acesta dezactivat tot asa face.
    O fi piticu' meu mai ciudat
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  6. #6
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reinstalat Gemini 2.40 pe "curat" (serial) dupa erase-ul de rigoare, am facut alt user pe pc, am parcurs toat[ procedura din nou de la cap la coada si din nou acelasi mesaj Nush ce dreq sa mai fac cu el, as trece din nou la Hydra, dar acolo nu pot gasi meniul pentru a seta "za quickbutton" pe DVR.
    Curios, daca ii dau mount din telnet, imi da urmatorul mesaj> "Can't find //172.18.02/dreambox/hdd in /etc/fstab". Presupunand ca fstab vine de la "file sharing table" am intrat in /etc sa vad ce e cu el. Acolo exista intr-adevar un fisier "fstab" care e... gol!
    @KB, sau oricine altcineva, ce naiba ar putea sa aiba piticul meu cu imaginea asta? Daca nu ar fi mers ok pe hydra as fi zis ca am gresit eu setarile, dar le-am reluat, repetat si cu cea mai mare atentie. Ce sa mai fac?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Moo , la atata lume a mers pe Gemini 2.40 dupa procedura scrisa acolo , numai eu cunosc vreo 10 persoane carora le`a mers din prima . Nu stiu ce sa zic .

  8. #8
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De curiozitate, am pus acuma gemini 2.20 si face la fel. Nici eu nu stiu ce sa mai zic - m-a adus la disperare. Firewallul a blocat accesul unui proces 'ntoskernel.exe' la retea exact in momentul in care dreamul incerca sa monteze hdd-u' . i-am dat allow, dar tot nu merge.
    Apropo, tu ai ceva in /etc/fstab?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fisierul e 0 .

    P.S. Inchide firewallul de tot .Incearca .

  10. #10
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa-l dezinstalez complet, asa de proba. Daca asta e hiba, e beton, daca nu, trecem la reinstalare de Windows... vreau CIFS!
    Thx man!
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  11. #11
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce faci toata procedura de instalare a imaginii pe dream + configurarea
    mont point-ului +user cu pass pe pc si sharing cum trebuie acolosha (full acces) PLUS nu uita DEBIFEAZA la folder options/ view /("Use simple file sharing")
    Reboot PC ..
    asteapta sa urce pc-ul sus dupa care da reboot la box
    si altceva:Omoara firewall-ul de pe pc! daca nu e prea mare amenintzarea ..il dai jos cat sa verifici dupa care il reconfigurezi ..
    -eu cred ca nu ai debifat la folder otions
    -sau firewall-ul blocheaza
    -sau ai winowsul nashpa..

    cat despre fstab /
    fstab is a configuration file that contains information of all the partitions and storage devices in your computer. The file is located under /etc, so the full path to this file is /etc/fstab.

    /etc/fstab contains information of where your partitions and storage devices should be mounted and how.
    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nanok
    Reboot PC ..
    asteapta sa urce pc-ul sus dupa care da reboot la box
    #Nanok#

    Eu am sarit peste pasii astia si nu a fost problema . Lenea-i maaare

  13. #13
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa dezinstalarea firewallului si niste roboteli suplimentare prin setarile preacinstitului XP, pticul a dat un automount de toata frumusetea la reboot. N-am mai avut curaj sa-i dau mount din telecomanda sau telnet sa vad ce mesaj imi da .
    Intrebare: telecomanda piticului are vreo tasta preconfigurata in File mode pentru STOP, sau se poate configura una cu aceeasi procedura ca la RECORD?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am incercat , am folosit doar tasta Pause (galben)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problema CIFS
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 6th November 2006, 05:14
  2. CIFS + firewall ....intrebare
    By mOBY2 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 20th February 2006, 20:02
  3. CIFS cu Win'98
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 18th January 2006, 09:38
  4. how to CIFS ?
    By mOBY2 in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 7th January 2006, 08:33
  5. Gemini Image si Gemini Manager
    By rolion in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2005, 09:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top