Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: problema

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default problema

    am in casa doua clone de dreambox 500.pe una am un card focus si tin pe ea liniile.din prima clona am deschis o linie pt a doua si merge ok.in a doua vreau sa bag un card de akta si m-am gandit sa fac pe ea un server.am deschis alt port in router si am facut inca un cont pe no-ip.dar nu reusesc sa conectez al doilea server la primul.unde gresesc oare?
    boy2good

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cele doua dreamuri fiind conectate la acelasi switch, schimba liniile, cu ip-uri locale, gen 192....

    asa ai sa vezi ca merge.

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    leagal cu ip local (la host pui ip-ul local ), nici eu nu am reusit altfel.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pacat.ma gandeam sa pun si pe ala ceva linii
    boy2good

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    pacat.ma gandeam sa pun si pe ala ceva linii
    Cel mai simplu este sa folosesti acelasi host cu porturi diferite, liniile F le pui intr-un receptor si liniile C in care vrea muschiu tau , cum vrei tu dar nu uita ce port ai dat clientului , sunt multe combinatii de facut .

  6. #6
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    814
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    am in casa doua clone de dreambox 500.pe una am un card focus si tin pe ea liniile.din prima clona am deschis o linie pt a doua si merge ok.in a doua vreau sa bag un card de akta si m-am gandit sa fac pe ea un server.am deschis alt port in router si am facut inca un cont pe no-ip.dar nu reusesc sa conectez al doilea server la primul.unde gresesc oare?
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...#post731706/#8
    intre ele le setezi cu IP-urile alocate, pt legatura cu clienti/servere externe, dai dyndns-ul, no-ip-ul.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal. Aceasi intrebare doar ca intre 2 cccam-uri de pe acelas server ( ubuntu ). Se conecteaza intre ele, doar ca nu fac schimb de carduri. Am incercat cu IP local, acelas DNS cu porturi diferite si DNS-uri diferite. Nu vrea nici cum. Mersi.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  8. #8
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    Sal. Aceasi intrebare doar ca intre 2 cccam-uri de pe acelas server ( ubuntu ). Se conecteaza intre ele, doar ca nu fac schimb de carduri. Am incercat cu IP local, acelas DNS cu porturi diferite si DNS-uri diferite. Nu vrea nici cum. Mersi.
    Sa inteleg ca rulezi cccam de 2 ori pe acelasi server? 2 procese diferite sau cum ? fii mai explicit, nu prea vad rostul, e simplu sa pornesti un cccam cu mai multe carduri
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top