Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default VMware+Ubuntu 9.10+CCcam 2.1.4 +"Smargo_smartreader+"+dolce ?

    A reusit cineva combinatia asta ? Daca da , ma poate ajuta cineva cu un un "how to" cat mai detaliat ?
    Mulţam !
    Last edited by Urmuz; 13th April 2010 at 15:09. Reason: ?

  2. #2
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ajuns in stadiu asta :
    Code:
    08:14:08.388 CCcam: starting CCcam 2.1.4 compiled on Jan 30 [email protected]:00:48
    08:14:08.388 CCcam: ======================================================================
    08:14:08.388 CCcam: online using nodeId 2de7ac5e4906be08
    08:14:08.389 CCcam: create 1 cam device(s)
    08:14:10.685 CCcam: card detect fail
    08:14:10.696 CCcam: readKeyfile: cannot open /var/keys/SoftCam.Key or not found
    08:14:10.696 CCcam: readKeyfile: cannot open /var/keys/AutoRoll.Key or not found
    08:14:10.696 CCcam: static cw not found or bad
    08:14:10.696 CCcam: parsed 0 entries from /var/etc/CCcam.prio
    08:14:10.696 CCcam: readProviderfile: cannot open /var/etc/CCcam.providers or not found
    08:14:10.696 CCcam: readChannelList: cannot open /var/etc/CCcam.channelinfo or not found
    08:14:10.696 CCcam: server started on port 12000
    08:14:11.500 CCcam: nds card found
    08:14:12.485 CCcam: nds: using boxkey ********
    08:14:13.389 CCcam: card added to broker with caid 92f
    Am Windows 7 in care ruleaza vmware cu ubuntu .
    Cum ma conectez din Win , sa zicem cu flyCccam , la CCcam din vmware/ubuntu ?

  3. #3
    Tārnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Netu' intra in masina virtuala, pana aici e bine, dar pune si tu aici cccam.cfg ca sa vedem setarile (fara linii, normal). Ai declarat smargo-ul in cccam?

  4. #4
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iată-l !

    Code:
    SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
    #SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 6000000
    BOXKEY: /dev/ttyUSB0 ** ** ** **
    F: user pass

  5. #5
    Tārnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si varianta asta
    [php]
    SERIAL READER : /dev/usb/tts/0 smartreader+
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 3690000
    [/php]Atentie la frecvente, sa nu prajesti cardul.

    [php]Smargo Supports 3.20, 3.43, 3.69, 4.00, 4.36, 4.80, 5.34, 6.00, 6.86, 8.00, 9.61, 12.0 and 16.0 MHz [/php]

    Daca nu merge, trebuie verificat daca smargo-ul este vazut corect de sistem.

  6. #6
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă pun tts/0 smartreader+ nu-mi mai vede readeru deloc.
    ...
    Același simptom și cu cartela de tvr1 .

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce versiune de VMware rulezi ?
    ESX /GSX / Workstation ? ?

    De la postul tau se pare ca merge pe USB ? ?
    /dev/usb/tts/0

    Pe ESX nu ai USB support...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  8. #8
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    VMware Workstation 7.0.0 build-203739 .

  9. #9
    Tārnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce versiune de Ubuntu ai pus pe masina virtuala? Server sau desktop?

  10. #10
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    9.10 desktop . Să īncerc si cu server ?

  11. #11
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Urmuz View Post
    9.10 desktop . Să īncerc si cu server ?

    incearca cu linux curat nu in vmware.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  12. #12
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O să īncerc cānd ajung acasă , dar spuneţi-mi ce īnseamnă asta :

    Code:
    08:14:10.696 CCcam: server started on port 12000
    08:14:11.500 CCcam: nds card found
    08:14:12.485 CCcam: nds: using boxkey ********
    08:14:13.389 CCcam: card added to broker with caid 92f
    sau arătaţi-mi un log la un CCcam funcţional .
    Mersi !

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pei logul arata ok.
    mai ramane sa iti bagi o linie f si apoi sa te conectezi la server.

  14. #14
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buuun !
    Deci , fac o linie F: user pass in CCcam.cfg ; ce ip pun īn C: xxx.xxx.xxx.xxx 12000 user pass īn FlyCCcam ?
    Ip-ul Ubuntului īmi răspunde la ping din Windows iar cānd īl pun īn FlyCCcam zice că nu poate să decodeze .

  15. #15
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata ! Functioneaza . In loc de FlyCCcam am pus acamd .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top