Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default Mapare HDD in retea+DM500HD

    Salutare,


    Ma ajutati cu un link privitor la o aplicatie prin care sa pot mapa in Dream HDD-ul care il am pe Desktop, nu vreau Record, sau daca se poate ...ma intereseaza sa vad doar filmele, am un Hdd de 1 TB, partitionat NTFS.


    Multumesc,
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sharezi un folder pe pc, (atentie) un folder, nu o partitie, apoi te duci pe dm 500 hd, te duci la network, la browse network, si vezi ip calculatorului cu nume, apesi Ok pe el, te intreaba dreamul daca vrei sa il montezi, tu alegi la parola, fara parola, apoi ok.

    dupa ce ai asteptat 10 secunde (iti apare pe ecran)ca ai rezolvat problema. te poti duce linistit in media player, la dm 500hd si gasesti acolo folderul pe care i-ai dat share din calculator.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SCARY_2 View Post
    sharezi un folder pe pc, (atentie) un folder, nu o partitie, apoi te duci pe dm 500 hd, te duci la network, la browse network, si vezi ip calculatorului cu nume, apesi Ok pe el, te intreaba dreamul daca vrei sa il montezi, tu alegi la parola, fara parola, apoi ok.

    dupa ce ai asteptat 10 secunde (iti apare pe ecran)ca ai rezolvat problema. te poti duce linistit in media player, la dm 500hd si gasesti acolo folderul pe care i-ai dat share din calculator.
    eu am incercat asa, dar nu merge.. nu gasesc nimic la browse network.

    sunt in acelasi lan pc-ul si dm500hd, doar ca pc ul e pe wi-fi..

    am dat share normal din win, sharinrg and security, share this folder on network si allow user to change my files bifate..

    mai trebuie ceva?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare,


    am facut intocmai ce ai scris, gasesc la network pc-ul, dau ok, ma intreaba de parola, bag user si parola creeata in manage sub windows, cu drept de administrator, ma duc in multimedia si vad numai folder-ul "internal flash", ce sa-i fac?



    Quote Originally Posted by SCARY_2 View Post
    sharezi un folder pe pc, (atentie) un folder, nu o partitie, apoi te duci pe dm 500 hd, te duci la network, la browse network, si vezi ip calculatorului cu nume, apesi Ok pe el, te intreaba dreamul daca vrei sa il montezi, tu alegi la parola, fara parola, apoi ok.

    dupa ce ai asteptat 10 secunde (iti apare pe ecran)ca ai rezolvat problema. te poti duce linistit in media player, la dm 500hd si gasesti acolo folderul pe care i-ai dat share din calculator.
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa incerci fara parola?

  6. #6
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @vulcanescu35, daca folosesti Win XP, deschide un explorer si in tab-ul "view" du-te chiar jos si debifeaza optiunea "use simple file sharing". Bafta!
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a functionat cu metoda descrisa de tine, nu pot decat sa-ti multumesc si sa raman dator pentru ajutor.

    Va multumesc.


    Quote Originally Posted by Merlin View Post
    @vulcanescu35, daca folosesti Win XP, deschide un explorer si in tab-ul "view" du-te chiar jos si debifeaza optiunea "use simple file sharing". Bafta!
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru asta gaseai cate ceva si prin tutorialele de CIFS daca cautai un pic uite aici http://www.rdi-board.com/showthread....highlight=cifs.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top