Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Filtre grafice!

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Filtre grafice!

    Vede cineva pe forumu' asta full x1 si 2 fara intreruperi? Eu am incercat si cu skyview si cu altdvb si am probat toate filtrele posibile dar tot nu vad decat un cadru la 5 secunde...
    Cu alt-dvb doar daca las ss2 basic adica am inteles ca acolo-si alege el filtrul singur, asa vad secvente... in rest imi apar doar erori... ori coud not load graff error... sau in final moare cu invalid floating point.?
    Descebaliti-ma fratilor! Am in c\win\system mpeg2splt.ax de 136k..totusi nu stiu ce sa fac sa vad normal aceste programe.
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc sa instalez acemegacodecs , cu toate ca am avut nimocodecs , tot un pachet de codecuri dar nu chiar asa stufos ca asta...
    Ciudat este ca multa lume de pe forum nu prea accepta pachetele de codecuri care se suprapun peste cele originale ale xp-ului de exemplu si busesc mai tare sistemu'. Oricum, xp-ul are chestia aia misto cu system restore in cazul in care nu esti multumit de ce ai instalat. Maine o sa probez si fac cinste daca merg. Vizavi de filtrele grafice ale alt-dvb-ului sunt tot in ceata.... Nu-mi merge decat setat pe optiunea basic_ss2 , si in rest orice filtru aleg din meniu imi da eroare!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai dupa ce ai sa instalezi codecurile, o sa mearga si celelalte filtre grafice, garantat. Ciao

    Mai poti incerca prin instalarea Win DVD ( are Intervideo codecuri ), Power DVD ( are Cyberlink codecuri ).

    Semnatura se incarca...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit sau am incercat sa folosesc toate codecurile, insa perfect merge cu cyberlink, pe care il instalati din ace mega codecs pack.
    Trecerea monitorului in standby : trebuie sa setezi asa
    drepta cu mouse-ul pe ecranul monitorului, apoi stanga properties si apesi screen saver pe care il disablezi, apoi mai e un buton power, apesi pe el si ajungi la power schemes unde dai totul pe never, mergi mai departe la hibernate si disablezi enable, ca sa nu-ti "hiberneze"
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta stie oricine, dar restul programelor fac asta automat, eu care nu am mai stins PC-ul de 2 zile si cand nu sunt in fata lui vreau sa treaca in Stand By, este cam incomod sa tot schimb setarile.

    Semnatura se incarca...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat acemegacodecs si am luat toate filtrele din nou... acum aproape orice optiune aleg din alt-dvb_device merge fara sa dea eroare insa full x-urile aceeasi chestie... un cadru la 5 secunde. Imi bag...
    nu stiu ce sa mai fac?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatiu74
    Am instalat acemegacodecs si am luat toate filtrele din nou... acum aproape orice optiune aleg din alt-dvb_device merge fara sa dea eroare insa full x-urile aceeasi chestie... un cadru la 5 secunde. Imi bag...
    nu stiu ce sa mai fac?
    lai pus pe 184 la packet size?

    in rest merge bine programele cu alt? inceraca shi o defragmentare..shi zine shic e sistem ai

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am windows xp, defragmentarea am facut-o acu vreo luna , da calculatorul e un pentium 4 la 1800 ,256 ram si nu e prea incarcat ...am bifat in packet size in altdvb 184 . Orice program merge atat pe principal cat si pip , mai putin full x-urile care nu vor nicidecum!
    Am incercat si cu skyview , dar aceeasi treaba o patesc ! Ce legatura are chestia cu monitorul in standby cu problema mea? ( Amepas)
    Am gasit acum pe skystar.altervista.org filtre grafice cyberlink.exe, intervideo.exe si soniccinemaster.exe. Ce fac cu ele. Rulez pur si simplu executabilul, mi-l instaleaza dar cand il aleg din meniu zice ceva de genu'ca placa nu-l recunoaste ca nu e inregistrat si try auto?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [cand il aleg din meniu zice ceva de genu'ca placa nu-l recunoaste ca nu e inregistrat si try auto?[/quote]

    unul din componentele respectivului graf nu era instalat(graful nu e doar cyberlink si gata)

    oricum ma bucur ca acuma merge
    Teach me...please !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Filtre Grafice
    By ultimo in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 14th August 2006, 00:39
  2. filtre grafice pt.mytheatre
    By tase1963 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 14th February 2005, 09:49
  3. alt-dvb - filtre grafice
    By mOBY2 in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 20th July 2004, 03:20
  4. Filtre grafice Alt-dvb!!!
    By FLO08 in forum Placi DVB
    Replies: 20
    Last Post: 7th July 2004, 19:57
  5. Inregistrare filtre grafice
    By Mihai.V in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 17th April 2004, 01:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top