Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default dvbviewer 4.2.10 si gboxplugin

    Salutare

    Mi-am reinstalat si eu acest minunat player dupa o pauza de aproape 2 ani,pentru ca tocmai mi-am cumparat un tevii s660.A ramas imbatabil si mi se pare la ani distanta de restu concurentei, mai ales din punct de vedere al aspectului.Problema e ca daca acum 2 ani mergea fara probleme cu gboxplugin(bineinteles alta versiune , 3.9.x parca) acum nu imi mai apare meniul de emu in dvbviewer.
    Am facut urmatoarele:
    -am creat un director gbox in radacina dvbviewer in care am pus gbox control si gbox 2.2,care le-am pornit si merg
    -am pus gboxplugin v.1.1 in MDPlugins
    -am pus SoftCSA.dll in Plugins
    -am pus MakroCsa.dll, CSA.dll si FFDecsa.dll in radacina dvbviewer

    Ii rog pe cei care sunt la curent cu sharingul gbox pt acest player sa imi spuna daca am gresit vreun pas.
    Va multumesc pentru eventualul ajutor

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai cumparat dvbviewer?
    Daca nu, e posibil din cauza aia sa iti dispara meniul de plugins. Mai ales daca asociezi in windows\system32\drivers\etc\hosts. ip-ul 127.0.0.1 la diverse hostname-uri dvbviewer. Chiar ieri am observat chestia asta, ca atare am facut o mica achizitie. Oricum pt 60lei,eu zic ca isi merita banii din plin.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc o varianta cu crack, am blocat in etc/host serverele dvb, deci nu cred ca e de la asta
    culmea e ca mi-am instalat xp-ul special pt dvbviewer, pentru ca variantele de player care le-am incercat pe ubuntu nu m-au multumit
    daca cineva imi confirma ca ultima versiune de dvbviewer(nu stiu daca 4.2.1 e ultima sau nu) merge cu gbox sunt gata sa fac investitia

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by donquijote View Post
    folosesc o varianta cu crack, am blocat in etc/host serverele dvb, deci nu cred ca e de la asta
    aia e problema,trust me
    scoate servere din etc/hosts si reporneste dvbviewer si-o sa vezi ca ai meniul de plugins in dvbviewer.Dar o sa ai si mesaj de eroare la user/pass dupaia, c-o sa faca autentificare pe server. Eventual incearca sa blochezi serverele *.dvbviewer.* din firewall sau router.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are dreptate mm ala este motivul pentru care nu-ti merge plungin.Daca vrei sa mearga ori il cumperi ori incerci cu o varianta mai veche din generatia 3.9.4

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pentru ajutor, am rezolvat blocand din ruter saitu lor
    Ma poate ajuta cineva cu pluginu de remote pt tevii?

    Cred ca am sa cumpar o licenta luna viitoare probabil ca sa scap de orice bataie de cap si sa primesc updaturi
    Last edited by donquijote; 12th April 2010 at 23:30.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Meniul la gbox plugin nu iti apare pentur ca e altfel de plugin ( nu mai e cel vechi cu meniu) e unul mai nou (si totusi vechi) care nu mai are meniu.
    Ultima versiune publica (si pentur HD-uri) e versiunea 1.3 , singura problema e ca nu mai merita efortul gbox plugin cand ai acamd (cititor direct, client gbox, client mbox, client newcs. client cccam, client radegast, client cccamd3 ...), hdvb plugin ( client gbox, mbox, cccam, newcamd sau clientii dedicati exclusiv cccam-ului ( flycccam, hadu, emubox ...).

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In loc de plugin de remote pt tevii poti incerca softuletul asta http://dl.transfer.ro/SmartRC_0.3_Se...-a5f50198e.rar care-l poti folosi cu pluginul de winlirc.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc tuturor
    Am instalat smartrc si merge
    de asemenea merge si sharingul cu gboxplugin 1.1 la canalele sd, o sa caut varianta mai noua pt hd
    inteleg ca gbox a cam pierdut din viteza in favoarea cccam in ultima vreme, dar acum nu am timp sa trec pa cccam, sa caut alti peeri etc, asa ca o sa raman cu batranul gbox

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este gbox sau gboxplugin separat pt. SD sau HD , nu ai tu peeri al caror carduri deschid programe HD .

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Nu este gbox sau gboxplugin separat pt. SD sau HD , nu ai tu peeri al caror carduri deschid programe HD .
    Gresesti, este si versiune de gboxplugin pe care nu merg canalele HD dar normal mai mult ca sigur nu are nici peers cu canale HD ( nu mai tine nimeni carduri bune pe gbox in momentul de fata).

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Oradea
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum pot fi aranjate in DVBViewer canalele dupa satelit si alfabetic? Singura modalitate de a sorta alfabetic canalele pe care am gasit-o amesteca canalele de la toti satelitii, nu face distinctie intre canale de pe sateliti diferiti. S-ar putea aranja de genul Astra (19,2 E) cu canalele ordonate alfabetic, Hotbird (13 E) cu canalele alfabetic, etc? E cam ciudata sortarea dupa transpondere a acestui player.
    Oradea: 1.2M Fe Off, 0.3dB Digital Gold, H-H Moteck SG-2100A, SS2 2.8A, SRT Digibox.
    75 E - 43 V

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amic View Post
    Cum pot fi aranjate in DVBViewer canalele dupa satelit si alfabetic? Singura modalitate de a sorta alfabetic canalele pe care am gasit-o amesteca canalele de la toti satelitii, nu face distinctie intre canale de pe sateliti diferiti. S-ar putea aranja de genul Astra (19,2 E) cu canalele ordonate alfabetic, Hotbird (13 E) cu canalele alfabetic, etc? E cam ciudata sortarea dupa transpondere a acestui player.
    Nu e ciudat nimic, aranjarea default a canalelor e in ordine alfabetica, video/audio in ordinea satelitilor scanati.
    Oricum mai ai o gramada de alte variante de aranjare.

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amic View Post
    Cum pot fi aranjate in DVBViewer canalele dupa satelit si alfabetic? Singura modalitate de a sorta alfabetic canalele pe care am gasit-o amesteca canalele de la toti satelitii, nu face distinctie intre canale de pe sateliti diferiti. S-ar putea aranja de genul Astra (19,2 E) cu canalele ordonate alfabetic, Hotbird (13 E) cu canalele alfabetic, etc? E cam ciudata sortarea dupa transpondere a acestui player.
    Eu de exemplu am redenumit grupele care ma interesau sa fie in ordinea dorita de mine, prin plasarea cifrelor de ordine la inceput. Apoi in grupe sunt ordonate alfabetic. Pentru grupare am dat click dreapta si din menuu am bifat ce s vede in printuri :



    Am pus in germana si engleza variantele de menuu.

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Completare

    Quote Originally Posted by amic View Post
    ..........Singura modalitate de a sorta alfabetic canalele pe care am gasit-o amesteca canalele de la toti satelitii, nu face distinctie intre canale de pe sateliti diferiti. S-ar putea aranja de genul Astra (19,2 E) cu canalele ordonate alfabetic, Hotbird (13 E) cu canalele alfabetic, etc? E cam ciudata sortarea dupa transpondere a acestui player.
    Am citit in graba prima data. Se poate sa faca distinctie :



    Asa daca faci, va grupa pe sateliti si categorii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top