Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: update la akta

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default update la akta

    pe ce data a lunii se face updatele la card la akta si pe ce canal?
    boy2good

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe 9 spre 10 ale lunii, teoretic pe TVR 1.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am ratat.ramane pe luna viitoare
    boy2good

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    l-am ratat.ramane pe luna viitoare
    pai poti sa faci cind vrei ,pune pe antena 1 si se face in 10-20 secunde

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am facut astazi. Din pacate nu am reusit cu Dreambox 800. Luna trecuta a mers ok pe 800 cu MgCamd + NewCS insa acum nu a vrut de niciun fel. L-am lasate peste noapte pe TVR1 dar degeaba asa ca in dimineata asta am scos din dulap 500-le si cu gbox am facut AU in 30 secunde.


  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat ieri si pe pro si pe tvr si nu a mers.pe antena nu am incercat.incerc astazi
    boy2good

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa pe TVR1 ss sigur face update. Ce card reader folosesti ( daca incerci pe dm ) si ce card ai (conax sau via) ?

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    repetitie pentru a 100000 datä : cheile noi apar pe 10 dar update poti face toatä luna
    card-ul de via merge cu mgcamd pe gemeni si cu mgcamd+newcs pe newnigma
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal ,

    pune SCAM si lasa-l pe TVR1 si in 2 minute isi face update

    Incearca si o sa vezi ce fast face update


    Bafta

    @ +

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by try2learn View Post
    Sal ,

    pune SCAM si lasa-l pe TVR1 si in 2 minute isi face update

    Incearca si o sa vezi ce fast face update


    Bafta

    @ +
    sal ,ce versiune de Scam? la mine nu vrea cu Scam 3.59,merci

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune Scam 3.52
    Mie acest scam 3.52 mi-a facut si update(de fapt prima activare) pe card HD+, fara sa pun R*A si B*, deci cu atit mai multe trebuie sa mearga pe cardul de AKTA.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Pune Scam 3.52
    Mie acest scam 3.52 mi-a facut si update(de fapt prima activare) pe card HD+, fara sa pun R*A si B*, deci cu atit mai multe trebuie sa mearga pe cardul de AKTA.
    nimic. nu vrea pt nimic in lume, nici cu 3.52

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    am incercat ieri si pe pro si pe tvr si nu a mers.pe antena nu am incercat.incerc astazi
    eu fac tot timpul pe ANTENA 1 si merge super ok ,pe tvr nu prea merge tot timpul

  14. #14
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal ,


    cu scam 3.59 mi-a facut update in 2 minute pe TVR 1 si cu o luna in urma pe Antena 1


    La mine merge


    Mai incearca

    Din telnet dai kill la toate emu si porneste doar scamu sa il vezi cu ochii tai
    Si ai sa vezi ca functineaza

    Bafta

    @ +

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut.cardul il folosesc intr-un receptor cu viacces incorporat dar nu vrea sa isi faca update.l-am lasat astazi si pe antena [email protected] cardurile de dealeari sunt cu subscriptie in alta zi?
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top