Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Hyunday 5160

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default Hyunday 5160

    Nu are semnal pe unele transpondere(cel pt update, Digi Sport si inca vreo 2)

    Pe alte recivere semnal 90 cu 80 la calitate.

    Este un reciver nou care dupa o resetare nici la soft nu mai apare vreo varianta..(avea un soft 1.04 din februarie 2009)

    Stie cineva ce ae putea sa aiba?

    Multumesc

  2. #2
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Nu are semnal pe unele transpondere(cel pt update, Digi Sport si inca vreo 2)

    Pe alte recivere semnal 90 cu 80 la calitate.

    Este un reciver nou care dupa o resetare nici la soft nu mai apare vreo varianta..(avea un soft 1.04 din februarie 2009)

    Stie cineva ce ae putea sa aiba?

    Multumesc
    s-a rezolvat?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    s-a rezolvat?
    Nu..din pacate.

    12563H si 12607H nu le gaseste si nici update nu pot sa fac.

    Pe celelalte transpondere am semnal bun si stabil.

  4. #4
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Nu..din pacate.

    12563H si 12607H nu le gaseste si nici update nu pot sa fac.

    Pe celelalte transpondere am semnal bun si stabil.
    atunci e posibil sa ai TP cazut. mai gadila putin antena sau suceste de LNB. daca ai unde, verifica la alta antena. daca nici acolo nu merge... mergi la service ca e aparatul

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum am semnal pe 12563..

    Semnal>82 si Calitate>98(asa apare pe Hyunday)

    Nu face update, apare pe ecran Update soft undeva sus un stanga ,,Reglare'' care apare si dispare dupa care face restart si nimic..

    Pe cutie nu scrie nici un model..

    Din meniu l-am aflat.

    P.S.

    Pe alte recivere raportul semnal> calitate este altul dar si pe vreme urata se vede.

    Cartela este albastra.

    Nu mai apare nici o varianta de soft deci daca la inceput aparea soft 1.04 acum nu mai apare nimic(am facut o resetare)

    Stie cineva ce poate sa aiba?

    La service nu prea am cum sa il duc...Stau in Viena

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rog pe cineva care poate sa ma ajute...raman dator

    Am sunat si la Digi.

    Mi-au spus ca softul 1.04 este actual.Pe site este 1.03 pt Hyunday 5160.

    E posibil ca tunerul sa fie mai slab decat la reciverele care le am in casa, motiv pt care nu am semnal pe anumite transpondere(12563H, 12607H,etc) in conditiile in care reciverul Digi arata S>80 un C>98

    cei de la Digi spun ca antena e de vina si sa trimit reciverul in tara ,,sa vada cum se prezinta''...

    Mersi mult

  7. #7
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Rog pe cineva care poate sa ma ajute...raman dator

    Am sunat si la Digi.

    Mi-au spus ca softul 1.04 este actual.Pe site este 1.03 pt Hyunday 5160.

    E posibil ca tunerul sa fie mai slab decat la reciverele care le am in casa, motiv pt care nu am semnal pe anumite transpondere(12563H, 12607H,etc) in conditiile in care reciverul Digi arata S>80 un C>98

    cei de la Digi spun ca antena e de vina si sa trimit reciverul in tara ,,sa vada cum se prezinta''...

    Mersi mult
    sper ca nu ai montat aparatul in cascada...
    daca totusi ai facut-o, monteaza pe cablu de la lnb doar decodorul nou (repet sa nu fie mai multe decodoare pe acelasi fir), si incearca din nou sa faci update dupa care revenire la setarile din fabrica. Sper sa am dreptate pentru ca daca nu... trebuie schimbat aparatul.

  8. #8
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Rog pe cineva care poate sa ma ajute...raman dator

    Am sunat si la Digi.

    Mi-au spus ca softul 1.04 este actual.Pe site este 1.03 pt Hyunday 5160.

    E posibil ca tunerul sa fie mai slab decat la reciverele care le am in casa, motiv pt care nu am semnal pe anumite transpondere(12563H, 12607H,etc) in conditiile in care reciverul Digi arata S>80 un C>98

    cei de la Digi spun ca antena e de vina si sa trimit reciverul in tara ,,sa vada cum se prezinta''...

    Mersi mult
    tuneru e cel mai prost dintre toate modelele de receptoare la digi,chiar daca ai putin semnal iti arata maxim adica 80/98...incearca-ti antena cu alt rec. ....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    tuneru e cel mai prost dintre toate modelele de receptoare la digi,chiar daca ai putin semnal iti arata maxim adica 80/98...incearca-ti antena cu alt rec. ....

    Pe celelalte recivere am Semnal>90, Calitate>80-82 si se vede perfect si pe vreme proasta..

    Pe asta l-am cumparat.

    Sa il schimb sau ce sa fac?

    Si daca as reusu sa il schimb( din Alba Iulia l-am cumparat) ce ma sfatiuti sa iau.

    @velciu..

    Reciverul este direct la LNB legat.

    Si cei de la Digi spun ca softl 1.04 este cel actual.

    Sa inteleg ca cei se la Digi m-au mintit?

    P.S.

    Reciverul e cumparat...Deci un tuner mai bun care sa fie compatibil cu reciverul se poate monta?

    si daca da..ce tuner?


    Mersi
    Last edited by robi22; 12th April 2010 at 00:28.

  10. #10
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la ultimele modele de 5160 versiunea este intr-adevar 1.04 deci cei din cc nu te-au mintit.
    Nu am facut personal verificari pe acest model insa mi-a zis unul din instalatori ca anumite aparate nu scaneaza anumite tp-uri. problema a fost rezolvata prin up-date fortat de soft la versiunea 1.03.
    Nu stiu daca ulterior s-a bagat versiunea 1.04 pentru update fortat. de obicei chiar daca e la zi, update-ul porneste indiferent de versiune.
    Oricum e ciudat pentru ca daca nu s-a rezolvat problema ta ca urmare a solutiilor date mai sus cu siguranta tunerul de pe decodorul tau este defect. am dat cateva sute din acest model cu versiunea 1.04 si nu a venit nimeni sa reclame o astfel de situatie.
    Mai ramane varianta cu lnb-ul defect. poate mai intervine cineva cu alte solutii ca eu am ramas fara.
    De fapt una am (aparat defect) da nu poate fi verificata (ca esti in Viena) si nu vreau sa mai intru in detalii ca iar sar pe mine colegii de forum, sa spuna ca am ceva cu cei care au aparatele in strainatate...

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult...

    Eu am si in tara un abonament...si al diolea reciver e aici..

    Eu o sa incerc un LNB nou si eventul la un prieten si o alta antena...

    Ciudat este faptul ca pe toate reciverelle care la am(sunt vreo 4, mai scumpe sau mai ieftine(Smart) intra tot ce are Digi..

    Pe reciverul de la ei..doar jumatate, 92 de programe.

    daca intra 12607H restul nici nu ma interesa..pt asta am luat.

    Inca odata mersi si te anunt ce am rezolvat..

    Daca aveam noroc primeam un Humax...

  12. #12
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am interesat si problema cu versiunea de soft 1.04 este aceea ca nu are memorat decat salelitul Intelsat 1002. Practic in aceasta versiune nu sunt inclusi saletitii Thor si Hotbird ca la celelalte modele. Ar fi trebuit sa mearga totusi toate de pe Intelsat. Deci problema nu este revenirea la v 1.03 ci aparatul sau instalatia (in speta LNB-ul). Vezi ca si calitatea proasta a cablului si numarul de innadituri poate influienta buna functionare a serviciului. Fa toate verificarile si asteptam vesti.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Robi22, contacteaza-ma pe PM si vino la mine cu aparatul sa-l testam pe antena mea.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    45°40”753 N-24°20”421 E
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Eu am 3 bucati HSS-5160NA ,cu un LNB Orton Premium Quad si toate functioneaza fara probleme pe o toroidala, plus ca au soft versiunea 1.04 .
    VU+Uno,Amiko Mini HD,Opticum4100TSCR,SkyStar2 v2.3 , WaveFrontier T90 x 10LNB.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top