Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default cand protvhd & sportrohd la digi?

    Stie cineva de ce RDSul nu baga si ProtvHD si sport.roHD pe cablu?

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cele doua sunt in faza de teste pe IPTV-ul oferit de RCS.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci de raspuns.

    si totusi, avand in vedere ca IPTV nu va fi prea curand in Bucuresti (am inteles ca la toamna, cel mai devreme) si, asa cum a mai spus cineva pe aici, pe forum, drepturile pentru ProTV si Sport.ro sunt platite din cauza de SD, n-ar fi mai simplu sa le bage si pe ele pe un canal de cablu? IIRC, mai sunt frecvente libere...
    oare au mai cerut $$ in plus pt hd?

    Sincer sa fiu, prefer DVB-C IPTV-ului. 1 telecomanda, 1 lista programe, nu imparte banda cu traficul Inet... etc.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Craiova
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinsasu View Post
    merci de raspuns.

    si totusi, avand in vedere ca IPTV nu va fi prea curand in Bucuresti (am inteles ca la toamna, cel mai devreme) si, asa cum a mai spus cineva pe aici, pe forum, drepturile pentru ProTV si Sport.ro sunt platite din cauza de SD, n-ar fi mai simplu sa le bage si pe ele pe un canal de cablu? IIRC, mai sunt frecvente libere...
    oare au mai cerut $$ in plus pt hd?
    Tu ce crezi MediaPro plateste pentru ca urca ProTv HD si sport.ro HD pe satelit, sau intra in banii de SD?

    Quote Originally Posted by florinsasu View Post
    merci de raspuns.
    Sincer sa fiu, prefer DVB-C IPTV-ului. 1 telecomanda, 1 lista programe, nu imparte banda cu traficul Inet... etc.
    Acum te referi la Romtelecom, acolo unde chiar se cunoaste ca mananca IPTV-ul din banda de net?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ole33 View Post
    Tu ce crezi MediaPro plateste pentru ca urca ProTv HD si sport.ro HD pe satelit, sau intra in banii de SD?
    din cate stiu, MediaPro nu urca protv hd sau sport.ro hd pe satelit.

    Deocamdata stiu ca sunt doar pe DVB-T in bucuresti, pe dolce/iptv sau upc/DVB-C

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cei de la Digi nici macar n-au un decodor HD si voi intrebati de canale . N-ati auzit ca oricum se trece la nagra 3/4 si atunci Dreambox-urile sau Echosmart-urile sunt inutile .

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Cei de la Digi nici macar n-au un decodor HD si voi intrebati de canale . N-ati auzit ca oricum se trece la nagra 3/4 si atunci Dreambox-urile sau Echosmart-urile sunt inutile .
    Mai documenteaza-te.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default CABLU, nu satelit

    Cred ca n-am facut clara o treaba pt unii: ma refer la Digi CABLU, nu satelit!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Mai documenteaza-te.
    Ce , exista decodor HD sau exista viata dupa moarte ?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    STB (Set Top Box) HD ... nu decodor HD.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top