Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500-BLOCAJ TOTAL!

    De curand am intrat in contact cu un DM 500s si tot jucandu-ma cu el,am vrut sa-i schimb skin-ul,nu mai asculta nici o comanda.Desi apare ca pornit nu apare nimic pe ecranul tv,incerc sa-l opresc si tot nici un rezultat,desi clipeste cand apas vreun buton de la telecomanda!imaginea din fabrica e ENIGMA!
    max tv tm7600 2va patched 0,9 raven quad lnb

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DM 500-BLOCAJ TOTAL!

    Quote Originally Posted by malcom
    De curand am intrat in contact cu un DM 500s si tot jucandu-ma cu el,am vrut sa-i schimb skin-ul,nu mai asculta nici o comanda.Desi apare ca pornit nu apare nimic pe ecranul tv,incerc sa-l opresc si tot nici un rezultat,desi clipeste cand apas vreun buton de la telecomanda!imaginea din fabrica e ENIGMA!
    scoate-l din priza si porneste-l din nou. Daca enigma nu vrea sa mai porneasca pune soft din nou folosind cablul serial.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DM 500-BLOCAJ TOTAL!

    Quote Originally Posted by onyx

    scoate-l din priza si porneste-l din nou. Daca enigma nu vrea sa mai porneasca pune soft din nou folosind cablul serial.
    l-am scos si cand l-am bagat in loc sa intre`rosu` sa-l pornesc normal din telecomanda a intrat pe verde direct,insa nici o miscare tot blocat a ramas!
    Multumesc pt rasp ONYX!Totusi cam multe posibilitati si nu stiu ce imagine sa-i pun si de unde si cum?
    max tv tm7600 2va patched 0,9 raven quad lnb

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DM 500-BLOCAJ TOTAL!

    Quote Originally Posted by malcom
    Quote Originally Posted by onyx

    scoate-l din priza si porneste-l din nou. Daca enigma nu vrea sa mai porneasca pune soft din nou folosind cablul serial.
    l-am scos si cand l-am bagat in loc sa intre`rosu` sa-l pornesc normal din telecomanda a intrat pe verde direct,insa nici o miscare tot blocat a ramas!
    Multumesc pt rasp ONYX!Totusi cam multe posibilitati si nu stiu ce imagine sa-i pun si de unde si cum?
    pune gemini 2.40 pt DM500 folosind cablul serial

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti trebuie cablu serial null-modem. Gemini 2.40 de aici : http://www.croteam-sat.org
    Programul cu care incarci imaginea este DreamUp si il gasesti aici la sectiunea DreamBox files.
    Tutorial gasesti aici in engleza http://www.satellites.co.uk/php-bin/...ad.php?t=50270 , DreamUpLan Utility for flashing images
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc mult pt interventiile voastre ONYX si ISR2002!
    Acum am obiect de studiu,forumul de la satellites.co.uk e destul de cuprinzator!
    max tv tm7600 2va patched 0,9 raven quad lnb

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand restartezi dream-ul nu incepe imediat sa-l butonezi ca se bocheaza. lasa-l un timp sa-si faca damblaua(sa porneasca aprox 30 secunde)


  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Studiaza in românã : www.********.com/dreambox

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inca o chestiune:cablul serial poate fi orice cablu 9-pin sau trebuie vreunul special?!
    max tv tm7600 2va patched 0,9 raven quad lnb

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nullmodem cablu !

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2-3,3-2,5-5-
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  12. #12
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    AR PUTEA FI REZOLVARE LA PROBLEMA EXPUSA!
    Eu am patit de cateva ori pe dm 7000 treaba asta din cauza unor skinuri prost facute cum am "scapat"!?
    - am restartat dreamul, am lasat sa intre in "Campul muncii" chiar daca nu se lumina nimic si am intrat prin ftp (pe mine m-a lasat sa intru cu ftp in stadiul acela),odata intrat prin ftp in dreambox m-am dus in "var/tuxbox/enigma/skins " si am sters skinul cu problema !
    RESTART si totul era ca mai inainte (la restartare si-a luat skinul original al imaginii)

    Spor la munci!
    Sal'[email protected]

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m-a imbatranit cu 5 ani,am gasit un cablu 9 pin l-am taiat sa fiu sigur ca-i 5-5,3-2,2-3,am download-at dream-up,i-am dat run,am vazut ca are conexie si-mi cere sa-i dau drumul la dm,il bag in priza si tot nimic sambata il duc la doctor!
    max tv tm7600 2va patched 0,9 raven quad lnb

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malcom
    m-a imbatranit cu 5 ani,am gasit un cablu 9 pin l-am taiat sa fiu sigur ca-i 5-5,3-2,2-3,am download-at dream-up,i-am dat run,am vazut ca are conexie si-mi cere sa-i dau drumul la dm,il bag in priza si tot nimic sambata il duc la doctor!
    Daca scrie : "connection prepared - now switch on the dream on" asta nu inseamna ca ai conexiune. Asa scrie si fara cablu ! Cred ca e foarte putin probabil sa ai ceva la dream. Parerea mea e sa verifici cablul.
    In programul DreamUp vezi sa ai setat corect COM-ul si sa NU fie bifat "Use network"
    SHALOM

  15. #15
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    + ca pe unele pc-uri(mainboard assus cu chipset nVidia ) serial-ul nu functioneaza
    mai poti incerca pe un alt pc înainte sa îl trimiti la "reparat"

    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sport Total FM versus Total Sport FM
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 24th August 2006, 09:55
  2. TPS IS TOTAL OUT NOW
    By stefen in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 1st June 2006, 20:25
  3. Blocaj ota
    By ro_dj in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 9th January 2006, 23:16
  4. Blocaj display 1160na
    By ro_dj in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 9th January 2006, 15:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top