Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce pe dreambox 800 cu sbox si smargo

    tre sa pun pe dreamul meu un card de dolce prin sbox si smargo.in slotul dm va fi un card de nagra3.stitzi dca sbox face au la dolce?
    pe oscam merge dolce?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Configurare pentru Dolce Oscam+CCcam. Sa nu uiti Box ID:
    oscam.server

    [reader]

    label = Dolce
    protocol = mouse
    detect = CD
    device = /dev/ttyUSB0
    group = 1
    emmcache = 1,3,2
    mhz = 357
    cardmhz = 357
    boxid = XXXXXXXX
    __________________________________________________ _________________

    oscam.conf

    [global]

    Nice = -1
    LogFile = stdout
    logfile = /var/log/oscam.log
    usrfile = /var/log/oscamuser.log
    maxlogsize =10
    pidfile = /var/run/oscam.pid
    ClientTimeout = 5
    CacheDelay = 120

    [monitor]
    Port = 988
    NoCrypt = 192.168.1.1-192.168.1.250
    AULow = 120
    MonLevel = 2

    [webif]
    httpport = 8888
    httpuser = oscam
    httppwd = oscam
    httprefresh = 10
    httpallowed = 1.0.0.1-254.254.254.254

    [newcamd]
    Key = 0102030405060708091011121314
    Port = [email protected]:0000
    ---------------------------------------------------------------------------
    oscam.user

    [account]
    User = user
    Pwd = pass
    monlevel = 1
    AU = Slot0
    Uniq = 1
    Group = 1
    ------------------------------------------------------------------------

    in CCcam.cfg

    N: 127.0.0.1 50000 user pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 256

    Succes!

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    men nu merge nu reusesc sa vad smargoul.mi se pare ca adresa e gresita.

    device = /dev/ttyUSB0
    aici este ceva in neregula.cum gasesc adresa exacta?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default smargo

    Smardo este nou ? default este configurat kernel mode "normal " ptr. PC si trebuie "dreambox" ptr dream. Foloseste srp_tools ptr. a schimba mod.

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lyvyus View Post
    Smardo este nou ? default este configurat kernel mode "normal " ptr. PC si trebuie "dreambox" ptr dream. Foloseste srp_tools ptr. a schimba mod.
    da smargoul e nou
    am sa incerc acum sal pun pe modalita dreambox
    ce pun la celelalte voci

    MODE
    frecquency
    t-mode
    egt

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut tot.oscamul vede smargoul ccamul vede oscamul si cardul dar nu decodeaza din card.decodeaza din retzea.
    de ce oare?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default incearca

    MODE autoswitch
    FREQ 3.69 Mhz
    KERNEL dreambox
    T_MODE t = 0
    EGT 0


    sau

    FREQ 5.50 Mhz

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    am facut tot.oscamul vede smargoul ccamul vede oscamul si cardul dar nu decodeaza din card.decodeaza din retzea.
    de ce oare?
    lasa numai linia N din oscam si vezi daca vine de la tine.
    350 kg de scule!

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus numai linia n dar nu merge
    |127.0.0.1:50000 |00d 00:00:06|newcamd| | | 1 |local 092f:000000 3(0)

    vede cardul dar nu decodeaza.

    vreau sa fac altceva

    as vrea sal citesc direct cu ccam prin smargo fara oscam
    in readerul de la dm800 am deja un card nagra3 care merge perfect prin oscam+cccam

    e posibil ca prin ccam sa mearga dolce si prin oscam cardul nagra.

  10. #10
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus pana la urma dolcele direct in cccam cu smargo e merge bine.
    este o problema insa cand decodeaza nu scrie ca decodeaza din car ma din retzea.
    adress /dev/usb/tts/0
    este normal?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din ce a postat @barghi am scos din fisierul : oscam.user
    AU = Slot0
    oscam.user
    [account]
    User = user
    Pwd = pass
    monlevel = 1
    Uniq = 1
    Group = 1
    si asa a inceput sa deschida din local , cred ca facea AU gresit !



    ------------------------------------------------------------------------

  12. #12
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mychael86 View Post
    din ce a postat @barghi am scos din fisierul : oscam.user
    AU = Slot0
    oscam.user
    [account]
    User = user
    Pwd = pass
    monlevel = 1
    Uniq = 1
    Group = 1
    si asa a inceput sa deschida din local , cred ca facea AU gresit !
    ------------------------------------------------------------------------
    Au face asa
    [account]
    user = dolce
    pwd = dolce1
    group = 1
    uniq = 1
    caid = 092f
    ident = 092f:000000
    AU = Dolce (39E)
    monlevel = 0

    Iar un config facut pe plac e cam asa
    [global]
    nice = -1
    WaitForCards = 1
    [monitor]
    [webif]
    httpcss =/var/mystyle/bluestyle.css
    httpport = 10000
    httpuser = boortker
    httppwd = dfety
    httprefresh = 5
    httphideidleclients = 1
    httpallowed = 127.0.0.1,192.168.1.1-192.168.1.199
    port = 10001
    NoCrypt = 192.168.1.1-192.168.1.199
    Aulow = 120
    MonLevel = 4
    [newcamd]
    key = 0102030405060708091011121314
    port = [email protected]:000000
    Last edited by gobi2000; 1st April 2010 at 22:20.
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  13. #13
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana la urma am pus dolcele pe smargo direct in ccam si cardul nagra in oscam plus cccam direct in readerul la dreambox.
    cum trebuie setat cccam.cfg ca sa faca au la dolce?
    pe ce canal trimit updateul cei de la dolce?

  14. #14
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dolce face AU in cccam fara alte setari in cfg decat cele implicite. Nu conteaza pe ce canal esti.

  15. #15
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crf23 View Post
    Dolce face AU in cccam fara alte setari in cfg decat cele implicite. Nu conteaza pe ce canal esti.
    si care ar fi cele implicite?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top