Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default How to screenshot with DM500S???

    Aloha!

    Am Gemini 4.70 pe receptor si nu merge screenshot deloc. Idei, utilitare, minuni? Va rog sariti in ajutor. Multumesc,
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.dreamboxfile.com/DM7000/U...ool_v1_72.html

    eu foloseam o varinta mai veche de Dream Screenshot Tool, vezi daca asta merge
    Gigel


  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita te aici poate te ajuta :http://forum.paytv.ro/showthread.php?p=542166
    e cam veche dar cred ca e util.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    http://www.dreamboxfile.com/DM7000/U...ool_v1_72.html

    eu foloseam o varinta mai veche de Dream Screenshot Tool, vezi daca asta merge
    Nu pot lansa de pe PC utilitarul, imi da eroare....
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Nu pot lansa de pe PC utilitarul, imi da eroare....
    ai .Net pe windows?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Aloha!

    Am Gemini 4.70 pe receptor si nu merge screenshot deloc. Idei, utilitare, minuni? Va rog sariti in ajutor. Multumesc,
    Cred ca e un bug deoarece la mine cu gemini4.40; 4.60 si pe toate imaginile nemesis functioneaza dar la gemini 4.70 nu ,incercat pe dreamurile din dotare .
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default grab

    http://rapidshare.com/files/369828281/grab.html. Il copiezi in dream...atribut 755....apoi din telnet il executi si iti va face o imagine bmp in /tmp.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e de la Gemini... exista in 4.60 si 4.70.

    zappaf ti-a dat raspunsul. mai usor e din meniul de download la Update gasesti grab 0.8.

    Nu-ti trebe nici-un Screenshot Tool, poti face din webif, si iti recomand sa faci asa deoarece Screenshot Tool adauga watermark la imagine si recompreseaza imaginea in jpg, pierzi la calitate...


    Personal eu folosesc OpenPLi, in aia n-am bug-uri stupide ce sunt in "marele" Gemini.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai demult un admin de aici facea misto de mine ca nu stiu sa fac un screenshot la un skin pe dm 500 cu GP .

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si acum stii?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat mai multe programe si m-am lasat balta . Cred ca e ca setarea orei in imaginile lui borsalino. Am vazut ca nu e cea mai reusita imagine . Fiecare isi doreste altceva de la o imagine . Pe moment am ramas la EDG -Nemesis.


    03-04-2009, 23:03 #7 *********

    Adevarul e ca mare efort trebuie sa depui sa faci un screenshot , si in general e bine sa astepti sa ti se ridice o statuie pentru asta , si sa iti multumeasca toti toti ..... Ce mentalitate .
    __________________
    Last edited by maximuss; 30th March 2010 at 21:46.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Completez cu un accesoriu.
    http://yfrog.com/3zipodp

  13. #13
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar oare screen u facut cu web interface nu e multumitor?

    control---screenshot

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E foarte bun screenshot cu varianta asta dar nu la GP ultimele aparute. Testeaza si ai sa vezi . Eu am incercat sa am un screenshot cu skinul ...

  15. #15
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    E foarte bun screenshot cu varianta asta dar nu la GP ultimele aparute. Testeaza si ai sa vezi . Eu am incercat sa am un screenshot cu skinul ...
    merge peerfect,testat acum vreo 3 ore pe gp 4 60

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top