Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Dm800 & gbox !!

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Morocco
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm800 & gbox !!

    Salut baieti..,


    Sper ca ma veti ilumina ...am luat un dm ( clone ) pe care vreu sa configurez ...am un dm 500 cu gemeni 4.7 si folosec gbox de mult timp ... Intrebarile sunt legate cu dm 800 :

    1 - care imagina ma sfatuiti? "Linkul daca se poate"
    2- gbox sau ccam si care versiune ? Liunkul daca se poate"
    Personal prefer gbox mai ales ca am deja peeruri mi se pare ca ccam e cam
    complicat ...
    3- e chiar adevarat ca gbox nu deschide hd si n3....



    Multumesc din avans!
    3 DM 800 HD ,CCCAM2.1.4

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    salut,
    instaleaza cccam.... gbox e perimat.... cel putin pt romania... vad ca se pastreaza mult in tarile arabe...
    ultimu' cccam este 2.1.4... nu trebe link... se instaleaza automat... de pe serverul imaginii...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptr. dm800 ai nevoie de gbox 2.25 care deschide HD-urile fara probleme.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si Sky Germany HD? fara probleme! nu? Poate la tine zebrone96.
    Last edited by bono; 29th March 2010 at 09:37. Reason: HD

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai clona cu sim 2.01 poti sa pui orice imagine de aici( http://www.dm800sim2.com/ ) ,eu recomand nabilo 0.12

    Instaleaza ccam si o sa deschizi aproape tot.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top