Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm500 problema Sky Germania

    Va salut.
    Eu am o problema cu un dm500 cu imagine Nabilo Darkstar2+CCcam 2.1.4 nu deschide Sky Germany in share,celelalti provideri merg fara probleme ce poate sa fie?Am avut un dm800 la care mergea fara probleme.
    Am intrat la webinfo si vad carduri cu CAID 1702 si 1834 dar nu deschide.
    Merci pt. ajutor

    Have Fun

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cardmaster View Post
    Va salut.
    Eu am o problema cu un dm500 cu imagine Nabilo Darkstar2+CCcam 2.1.4 nu deschide Sky Germany in share,celelalti provideri merg fara probleme ce poate sa fie?Am avut un dm800 la care mergea fara probleme.
    Am intrat la webinfo si vad carduri cu CAID 1702 si 1834 dar nu deschide.
    Merci pt. ajutor
    Incearca si pune in prio:
    P: 1702:0000,09c4:0000
    Sau invers...daca vrei sa-ti decodeze ma intai NDS.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ cardmaster

    ti am mai raspuns si in alt Forum unde ai alt Nick-


    Daca partenerul tau are cartela - si daca nu o are - nu conteaza

    a pus la el in linia F

    F: user pass x x x { x, 1702:0:0 } { } { } xxx.dyndns.org

    Nu ai cum sa iti mearga -

    sau cum a mai spus optimus- vezi in prio list - daca ai- cum iti este setat sa nu iti fie cumva pe I Ignor pus

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cardmaster View Post
    Eu am o problema cu un dm500...Am avut un dm800 la care mergea fara probleme.
    Am intrat la webinfo si vad carduri cu CAID 1702 si 1834 dar nu deschide.
    Ai coborat din nou la dm500 Ok asta nu-i treaba mea. Daca vezi carduri cu caid 1702, este ok. Verifica in ce Hops ajung. Hops 2 merge destul de stabil daca nu este prea solicitat cardul. Sterge toate I din prio numai incurca.
    P: 1702:000000 # cat mai sus in prio, dai si attribut 755

  5. #5
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    @ cardmaster

    ti am mai raspuns si in alt Forum unde ai alt Nick-


    Daca partenerul tau are cartela - si daca nu o are - nu conteaza

    a pus la el in linia F

    F: user pass x x x { x, 1702:0:0 } { } { } xxx.dyndns.org

    Nu ai cum sa iti mearga -

    sau cum a mai spus optimus- vezi in prio list - daca ai- cum iti este setat sa nu iti fie cumva pe I Ignor pus
    nu am restrictie pus
    am numai in prio cel propus de optimus,linia I nu am in prio.
    @chris,da m-am coborat in pivnita sa aduc sus si sa pun la lucru pe dm500 pana imi vine VU DUO.just for fun.

    Nu stiu ce sa mai fac ca nu vrea sa mearga are drasi in el

    Tin sa cred ca nu e problema de prio,e altceva
    mai aveti vreo idee?

    Have Fun

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sterge mai intai prio de tot . Lasa doar peeri care au card de sky DE in local si pune # in fata la restu daca tot nu merge i-ai rand pe rand si testeaza-le cardurile . Ai testat pe toate canalele poate nici nu is full cardurile ! Am si Dm 500 si merge perfect sky DE deci nu vad de ce nu ar merge la tine !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top