Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: linie F

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default linie F

    F: user pass 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } xx.xxx.xxx.xx e corect asa pt a se conecta doar cel cu care am facut schimbul xx.xxx.xxx.xx este ip lui are ip static intreb asta deoarece in cccam info are culoarea mov am incercat asa si in alte variante fara rezultat i mi poate spune cineva cum trebuie facuta linia F ca sa se conecteze doar linia cu care ai facut schimbul?

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alex0506 View Post
    F: user pass 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } xx.xxx.xxx.xx e corect asa pt a se conecta doar cel cu care am facut schimbul xx.xxx.xxx.xx este ip lui are ip static intreb asta deoarece in cccam info are culoarea mov am incercat asa si in alte variante fara rezultat i mi poate spune cineva cum trebuie facuta linia F ca sa se conecteze doar linia cu care ai facut schimbul?

    Da este corecta linia. Ar trebui sa nu permita conectarea decat de la ip-ul ala, sau dyndns dupa caz.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este corect.

    verifica sa ai un spatiu intre { }. Deci singura greseala ar putea fi sa ai {} in loc de { }.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    functioneaza acum! ce rol au acoladele daca nu pui nimic in ele?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by alex0506 View Post
    functioneaza acum! ce rol au acoladele daca nu pui nimic in ele?
    In CCcam.cfg-ul fiecarei versiuni EMU_CCcam, gasesti explicatii complete...

    Cine pune ultimele doua perechi de acolade, fara a introduce alte limitari, are nevoie doar de siguranta conectarii clientului de la o singura adresa/ ip.

    Code:
    .
    .
    .
    # F: user4 pass4 5 0 1 { 0:0:3, 0100:000080:1 } { 0100:000080:15df }
    #
    # user4 gets all cards at a maximum of 5 hops away from us,
    # and get's to share them down two further levels beyond his own level.
    # But he is not allowed to share 0100:000080 down to other users.
    # He gets no emus from us, and he is allowed to send us emm.
    # He is also not allowed to view channel 0100:000080:15df
    #
    # F: user4 pass4 5 0 1 { } { } { 12:00-17:00, 19:00-20:00 }
    #
    # user4 gets all cards at a maximum of 5 hops away from us,
    # and get's to share them down two further levels beyond his own level.
    # the share is only valid between 12:00 and 17:00 and between 19:00 and 20:00
    # outside these hours the share will not give cw's to the client
    #
    #
    # F: user5 pass5 5 1 1 { } { } { } 192.168.1.1
    #
    # user5 gets all cards at a maximum of 5 hops away from us
    # user5 is only allowed to connect from the host 192.168.1.1 
    #
    .
    .
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top