Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce si dm800hd original se arde cardul ?

    in curand imi ajunge abonamentul la dolce.vroiam sa stiu daca este cine va care are dm800hd original si abonament dolce.
    in cazul skyit cardurile nds3 nu merg direct in readerul la dm 800 original deoarece dreamboxul nu initializeaza bine cardul si acesta se arde.
    este cazul si la dolce?
    trebuie pus pe cititor extern?

  2. #2
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functionaza foarte bine in cititorul intern.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu merg de aproape 2 ani in cccam cu SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: 5250000 si nu am avut probleme.
    steaua de mare

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu pe 8000- nu am setat nici un SMARTCARD CLOCK FREQUENCY- si merge brici in slotul intern

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multzumesc pt raspunsuri.deci merge direct pe ccam fara un cardserver dedicat.eu am sal pun pe un smartgo pentru ca slotul de la dreambox e ocupat cu alt card.
    stitzi cumva daca se vad si drepturile pe cccAM?

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus cardul in dreambox si a trebuit sal scot deoarece frigea tare.pana la urma trebuie sal pun pe smargo.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    am pus cardul in dreambox si a trebuit sal scot deoarece frigea tare.pana la urma trebuie sal pun pe smargo.
    pai crezi ca este vreun card care sa fie rece si in dreambox ? n-are nici pe dracu ! lasa-l acolo si imparte-l cu altii !


  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt multe cazuri in care stau acolo de peste 1 an si merge brici.
    Last edited by cde34; 30th March 2010 at 21:19.

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am intzeles.e de la dreambox.parca prea frige.mai am unulde nagravision3 si ala nu frige asa tare.
    asta de dolce am sal pun pe smargo.
    stitzi cumva daca sboxul citeste cardul de dolce?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top