Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: problema dm800

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oradea, RO
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dm800

    buna ziua, am o problema de cateva zile cu un dreambox 800, aceea ca nu sta permanent on in sharing si tot primesc mesaje ca sunt offline. E oarecum problema din setari, sau vreo linie...? Nu sunt pene de curent sau caderi ale netului, deci ar trebui sa mearga ok,fara probleme. si nici linii multe nu am.
    mersi

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adica esti intermitent on/off? ce emu ai?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oradea, RO
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Re...

    Quote Originally Posted by zebrone96 View Post
    adica esti intermitent on/off? ce emu ai?

    exact, on/off, folosesc cccam 2.1.3 cu imag. new enigma2

  4. #4
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Legatura la internet e prin Ethernet sau prin Wireless?
    In space no one can hear you screaming.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oradea, RO
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Legatura la internet e prin Ethernet sau prin Wireless?
    ethernet
    stiti cumva un tutorial pt setare a unui dm500 ca server si dm800 ca client?

  6. #6
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Arpi28 View Post
    ethernet
    stiti cumva un tutorial pt setare a unui dm500 ca server si dm800 ca client?
    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=96647/#8 pt CCcam
    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=96647&page=2/#17 pt gbox
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  7. #7
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atentie daca ai net de la RTC, eu am avut o problema oarecum similara. Clientii erau deconectati si reconectati in nestire. O saptamana nu am stiut de mine. Am bagat alt provider si a fost totul ok. Dupa aceea am dezactivat protectia impotriva fluctuatiilor de curent (ceva de genul acesta, nu mai tin minte exact, am folosit un CLI manual) si a mers si RTC. Aveam(am) un Speedtouch 516v6.
    Of course, "dragutii" de la service RTC au ridicat din umeri neputinciosi.

    Oricum, mai am o intrebare... Cate linii si cate "crdri" ai in server? Pt ca din cate stiu dm800 e mai pretentios cu numarul lor, sa nu se puna pe flood

    Love for all
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oradea, RO
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Atentie daca ai net de la RTC, eu am avut o problema oarecum similara. Clientii erau deconectati si reconectati in nestire. O saptamana nu am stiut de mine. Am bagat alt provider si a fost totul ok. Dupa aceea am dezactivat protectia impotriva fluctuatiilor de curent (ceva de genul acesta, nu mai tin minte exact, am folosit un CLI manual) si a mers si RTC. Aveam(am) un Speedtouch 516v6.
    Of course, "dragutii" de la service RTC au ridicat din umeri neputinciosi.

    Oricum, mai am o intrebare... Cate linii si cate "crdri" ai in server? Pt ca din cate stiu dm800 e mai pretentios cu numarul lor, sa nu se puna pe flood

    Love for all

    multumesc pentru linkuri, eu folosesc 20-22 linii.
    Apropo de legare in retea a 2 dm, exista o stabilitate mai mare asa a serverului, decat daca as folosi doar 1 dm pe post de server si client?

  9. #9
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Arpi28 View Post
    multumesc pentru linkuri, eu folosesc 20-22 linii.
    Apropo de legare in retea a 2 dm, exista o stabilitate mai mare asa a serverului, decat daca as folosi doar 1 dm pe post de server si client?
    Nu e un numar mare de linii, sincer nu vad nici un rost sa faci unul din Dm server, mai ales ca nu o sa mai ai la dispozitie prea mult hop.
    Totusi daca vrei sa faci asa, ai nevoie de un router cu 4 iesiri. La el cuplezi cele 2 dreamuri (1 server si 2 client), netul si PC-ul. ca sa faci share intre ele, lasi pe unul (dm500) serverul cu host updatat via router, pui in cccam.cfg un F (de ex F: gigel gigelx), iar in al 2-lea dm (client) pui ip-ul dreamului 1 (stii tu care e) cu user si pass de la F din dm1. Ex C: 192.168.1.5 12000 gigel gigelx. Nu face prin host pt ca o sa mearga un pic mai lent.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top