Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Satlook Micro+

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default Satlook Micro+

    Salutare,
    Am un satlook micro+ dar din pacate nu am alimentatorul de la el, am incercat eu cateva, dar nu se incarca. Dintr-un manual gasit pe net, am vazut ca-mi trebuie unul cu 2A.
    Inainte de a cumpara unul, as vrea sa stiu daca asta e ok, eventual va rog sa-mi spuneti ce si de unde sa-mi cumpar (de preferat din Bucuresti) :
    http://www.e-piese.ro/shop/alimentator_12v_2a.html

    Merci anticipat.

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alimentatorul este ok , poti sa-l cumperi fara grija.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    Alimentatorul este ok , poti sa-l cumperi fara grija.
    da are dreptate cu conditia sa se potriveasca la mufa...daca nu o potrivesti tu cumva
    C.C.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chronos View Post
    Salutare,
    Am un satlook micro+ dar din pacate nu am alimentatorul de la el, am incercat eu cateva, dar nu se incarca. Dintr-un manual gasit pe net, am vazut ca-mi trebuie unul cu 2A.
    Inainte de a cumpara unul, as vrea sa stiu daca asta e ok, eventual va rog sa-mi spuneti ce si de unde sa-mi cumpar (de preferat din Bucuresti) :
    http://www.e-piese.ro/shop/alimentator_12v_2a.html

    Merci anticipat.
    De retinut ca la satlook micro+ se defecteaza partea de incarcare interna daca acesta este utilizat in timpul incarcarii.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga-i si softul G2 .. mai multe info aici

    http://www.rdi-board.com/showthread....hlight=satlook

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vancelino View Post
    De retinut ca la satlook micro+ se defecteaza partea de incarcare interna daca acesta este utilizat in timpul incarcarii.
    Eu cand am cumparat jucaria avea acumulatorii prastie, l-am folosit aproape 1 an numai in priza fara sa pateasca nimic. Mentionez ca folosesc satlookul pentru scanat feed-uri, deci sta cam 2-3 ore pe seara pornit. Poate am avut noroc !

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci pentru raspunsuri.
    @valentyn0_sat merci pentru link.

  8. #8
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    am si eu 3 satlook defecte .... 1 display defect , 1 am lucrat cu el 4 ani si in priza si pe acumulatori nu a avut nimic ,, o data lam bagat la incarcat in masina si cand am pornit motoru sa dus si satlook , acum nu mai indica nimic si cand conectez lnb la el zice ~OVERLOAD CURRENT~ iar cel de al treilea la fel tot in masina
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default satlookmikro++

    salut
    il vreau eu pe cel cu display defect, la ce pret il dai?
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  10. #10
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    displayul se poate lipi folia de un meserias , dar are probleme si pe partea de sursa ..... adica Overload current indica cand conectezi lnb si sa umblat in el... de mers merge se aprinde tot dar nu stiu ce sa fac ca are aceasi prob ca celelalte 2 .... vreau 1 milion asa cum este pe el...daca intereseaza pe cineva ...
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DukeNukem View Post
    displayul se poate lipi folia de un meserias , dar are probleme si pe partea de sursa ..... adica Overload current indica cand conectezi lnb si sa umblat in el... de mers merge se aprinde tot dar nu stiu ce sa fac ca are aceasi prob ca celelalte 2 .... vreau 1 milion asa cum este pe el...daca intereseaza pe cineva ...
    Salut,
    Sunt interesat,.. ti-am trimis un mesaj prin messenger. Astept raspuns.
    PS. Sunt din Cj,.. dar pot sa-mi fac drum prin Ploiesti.
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut si eu vreau unul nr meu este 0740576270
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cluj
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DukeNukem View Post
    displayul se poate lipi folia de un meserias , dar are probleme si pe partea de sursa ..... adica Overload current indica cand conectezi lnb si sa umblat in el... de mers merge se aprinde tot dar nu stiu ce sa fac ca are aceasi prob ca celelalte 2 .... vreau 1 milion asa cum este pe el...daca intereseaza pe cineva ...
    Vreau si eu un satlook defect, nr meu de tel: 0746491981 sau 0722806745, da-mi doar un beep si te sun eu,... merci.
    Dbox2, Dbox1, Humax CI-8100PVR 80GB/HDD, DG 17500 CI, DigiTV, H-H Strong2100, 1,2m AL and more...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top