Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default telecomanda la DM500

    Am butonat eu ceva gresit?.. nu stiu, dar la telecomanda am cateva functii inversate sau lipsa:

    - butoanele Help si Exit - inversate
    - butoanele Mute si TV - idem
    - butoanele stanga-dreapta nu mai controleaza volumul.. nu fac nimic

    .. stie careva care-i buba?
    Last edited by Luke_MS; 18th March 2010 at 23:24. Reason: corectie

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai bifat din greseala optiune pentru modelul dm 7020/debifeaza si gata

  3. #3
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default ce bifa?

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    ai bifat din greseala optiune pentru modelul dm 7020/debifeaza si gata
    nu am asemenea bifa nicaieri.. am undeva in meniuri, un meniu "telecomanda" cu 2 optiuni, nici una insa nu respecta in totalitate semnificatia butoanelor de pe telecomanda mea.. am reinstalat gemini la versiunea cea mai noua pe care o gaseste pe net, dar tot nu se schimba nimic

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    incearca bluepanel-Extras/setup-70xx remote control
    asta este pt gemini 4.7


  5. #5
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcmsi View Post
    incearca bluepanel-Extras/setup-70xx remote control
    asta este pt gemini 4.7
    nu am asa ceva in sectiunea aia!.. am gemini 4.7 si in meniul de configurare al telecomenzii am 2 optiuni: Classic (Neutrino) si Default (Enigma).. nici una dintre ele nu lucreaza asa cum lucra in prima faza..

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    nu am asa ceva in sectiunea aia!.. am gemini 4.7 si in meniul de configurare al telecomenzii am 2 optiuni: Classic (Neutrino) si Default (Enigma).. nici una dintre ele nu lucreaza asa cum lucra in prima faza..
    Rescrie imaginea si vezi daca mai ai probleme dupa.....




  7. #7
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default adica?

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Rescrie imaginea si vezi daca mai ai probleme dupa.....
    pai am rescris-o .. aduce direct de pe net gemini 4.7, care e cea mai noua.. ce sa rescriu deci? o imagine mai veche sau sa incerc o alta imagine, alt tip?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apasa mane urmatoarele butoane de pe telecomanda in ordinea asta:
    Menu->Setup->Blue-Panel->Extras/Setup->70xx Remote Control ? asta sa fie debifat.

    Sa nu spui ca nici pe astea nu le ai!

  9. #9
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hackoo View Post
    Apasa mane urmatoarele butoane de pe telecomanda in ordinea asta:
    Menu->Setup->Blue-Panel->Extras/Setup->70xx Remote Control ? asta sa fie debifat.

    Sa nu spui ca nici pe astea nu le ai!

    din pacate (pentru mine mai ales) nu te voi asculta si am sa-ti zic ce nu voiai sa auzi: nu! nu am asa

    Menu->Setup->Blue-Panel->Extras/Setup->telecomanda.. iar acolo doar cele 2 optiuni sunt disponibile

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai cauta.O sa ai o surpriza!Acele optiuni exista!

  11. #11
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default :) .. hai ca-s tare ca fularul..

    Quote Originally Posted by hackoo View Post
    Mai cauta.O sa ai o surpriza!Acele optiuni exista!
    asa este.. surprize-surprize... ma credeti sau nu, pur si simplu nu am obs. ca meniul Extra/Setup are cursor, ca e mai lung decat prima afisare.. iar optiunea aia era chiar ultima.. s-a rezolvat

    multzam fain!..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top