Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Focussat probleme calitate semnal

    Poate cineva sa spuna de ce e o calitate asa mizerabila pe TXP40 (12476MHz, Pol H, SR 28000, FEC 5/6) la Focussat?; eventuala ambunatatire prin ceva mijloace? Pe celelalte transpondere de la ei calitatea e brici! 80-90%

    Ment. antena e de la selfsat h21d si receptorul e topfield tf5000ci+ cu cam alphacrypt classic+card original focussat.
    Respect!

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kotana View Post
    Poate cineva sa spuna de ce e o calitate asa mizerabila pe TXP40 (12476MHz, Pol H, SR 28000, FEC 5/6) la Focussat?; eventuala ambunatatire prin ceva mijloace? Pe celelalte transpondere de la ei calitatea e brici! 80-90%

    Ment. antena e de la selfsat h21d si receptorul e topfield tf5000ci+ cu cam alphacrypt classic+card original focussat.
    Respect!
    e ok semnalul si calitatea pe tp-ul de care vb . vezi ca ai o problema locala.

  3. #3
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    e ok semnalul si calitatea pe tp-ul de care vb . vezi ca ai o problema locala.
    chiar la focus mie imi place cum se vad programele si nu sunt chiar asa inghesuite ca la digi pe transponder... si cu receptorul care il ai pare sa fie ok ..
    tot o problema locala cred si eu ca este .. la mine se vede bine ...
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atata ca nu prea ai ce vedea , nu au nici macar Eurosport , ce sa mai zicem de ...

    Au si ei intre 15 si 17 canale per TP , deci inghesuite bine , iar pe cel cu 17 canale mai au si 11 radiouri , radiouri care fac cat un canal TV , deci ar fi 18 canale la 28000 5/6 ....

    La Digi RO daca nu ai observat , sunt 13-14 canale /TP

  5. #5
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Atata ca nu prea ai ce vedea , nu au nici macar Eurosport , ce sa mai zicem de ...
    3 paduchi de 4 feluri... din cauza asta a aparut hobistii rdi.. in tara asta Romanica trebe sa stai cu 7 antene si 5 receptoare sa ai o grila de programe cat de cat completa cu un numar de max 3 prog hd si 100 romanesti
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da antradevar a fost la mine locala problema am mai miscat putin antena si am reusit sa mai scot ceva Q an plus dar aveti dreptate angesuite de numa progr. pe TP-ala de se anoreaza putin cade la greu Q-ul.
    E adevarat Digi-ul e mai bun la tp-uri si camul alphacrypt asi face anca treaba cu nagra-ul si pot sa observ diferenta an paralel pe acelasi receiver! Focussat sant sub ei cu mult anca(calitate imag, tp-uri, programe) dar asta e cele 6 luni de oferta la cartela verde promotionala le mai am sie pe urma cred ca voi intra si eu pe CS sau voi migra la Digi!

    Respect!
    Last edited by Kotana; 19th March 2010 at 10:01.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kotana View Post
    Da antradevar a fost la mine locala problema am mai miscat putin antena si am reusit sa mai scot ceva Q an plus dar aveti dreptate angesuite de numa progr. pe TP-ala de se anoreaza putin cade la greu Q-ul.
    E adevarat Digi-ul e mai bun la tp-uri si camul alphacrypt asi face anca treaba cu nagra-ul si pot sa observ diferenta an paralel pe acelasi receiver! Focussat sant sub ei cu mult anca(calitate imag, tp-uri, programe) dar asta e cele 6 luni de oferta la cartela verde promotionala le mai am sie pe urma cred ca voi intra si eu pe CS sau voi migra la Digi!

    Respect!
    Migreaza acum sa prinzi oferta promotionala!
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kotana View Post
    Poate cineva sa spuna de ce e o calitate asa mizerabila pe TXP40 (12476MHz, Pol H, SR 28000, FEC 5/6) la Focussat?; eventuala ambunatatire prin ceva mijloace? Pe celelalte transpondere de la ei calitatea e brici! 80-90%

    Ment. antena e de la selfsat h21d si receptorul e topfield tf5000ci+ cu cam alphacrypt classic+card original focussat.
    Respect!
    Pune un offset de 90cm sau 1,20 si nu ai probleme!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Migreaza acum sa prinzi oferta promotionala!

    Pacat de oferta daca nu au recivere...

    La Focsani nici de oferta nu stiu prea bine si nici recivere nu au.

  10. #10
    Goin' Ape Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Transylvania
    Posts
    1,864
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai merge RTL Klub FTA de pe platforma FocusSat ?

  11. #11
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nexxus View Post
    Mai merge RTL Klub FTA de pe platforma FocusSat ?
    da mai merge (cel putin azi dimineata)

  12. #12
    Goin' Ape Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Transylvania
    Posts
    1,864
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E pt. abonatii digi extra 2 altfel nu inteleg de ce e FTA

  13. #13
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nexxus View Post
    E pt. abonatii digi extra 2 altfel nu inteleg de ce e FTA
    sa fie o strategie focussat pt atragerea maghiarilor?(rtl klub moka? hai sa ne abonam la focussat poate ne da mai multe....la acelasi pret)

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    sa fie o strategie focussat pt atragerea maghiarilor?(rtl klub moka? hai sa ne abonam la focussat poate ne da mai multe....la acelasi pret)
    Nu! E primul pas al Focus Sat catre UPC Direct Romania, o sa aiba cel mai puternic pachet maghiar dintre toate DTH-urile daca ai nostrii nu fac ceva...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Pune un offset de 90cm sau 1,20 si nu ai probleme!
    Pai cred si eu ca mi-ar rezolva problema offsetul mentionat de tine dar idea e ca tre sa fiu cat mai discret cu putinta an ceea ce priveste antena proprietarul bloc. (agent de imob) interzice din start instalarea lor. Locatia e Bayern Germania.
    Antena an sine asi face treaba e clar nu ca un offset de 80-90cm dar ca una de 70cm si important e ca e foarte discreta neocupand mult spatiu imp. ptr. cei care si le instal an balcon.
    Am adaugat si o poza cu subiectul an cauza!





    Last edited by Kotana; 21st March 2010 at 14:02.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top