Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu EON si FFM

    Descriere:

    MC-urile imi dispar daca pornesc FFM dupa Serverul de la Technisat (si nu reapar decit daca resetez sistemul).
    Daca il pornesc inainte, merg...pina modific ceva in FFM... chiar si cum sa imi afiseze anunturile.
    Nu imi apar Transmission count si Open Transmissions. In momentul cind incepe o transmisie imi dispar MC-urile.
    Am incercat si cu un Remote Station Serial Number 105107 si tot asa se manifesta...

    Configurari:

    Fazzt Settings:
    Fazzt Remote Station 6.1.0.1 (1/19/2001 build) (EON)
    Install Directory: C:\Program Files\KenCast\Fazzt
    Automatic startup
    (Remote Station Serial Number: 127474)
    License Information:
    Licensed To:
    License Key: CPPN60-00HAHT-WV1QI5
    Add-On Components:
    Twofish Post-Processing

    Computer Name:
    Maxwell
    Operating System:
    Windows 98 4.10 Build 1998
    Configured as a 'Network Server'
    Internet Explorer 5.50.4134.0600
    MDAC 2.51.5303.5
    Processor:
    Intel Pentium or later (Family 6, Model 4, Stepping 2)
    Number of processors: 1
    Memory:
    Total physical memory: 392644k
    Available physical memory: 226444k
    Total page file size: 32768k
    Available space in page file: 32768k
    Total virtual address space: 2093056k
    Available virtual address space: 2079040k
    Network Info:
    IP Address(es):
    192.168.58.2
    192.168.238.238

    Statistici:

    Version: 1, Number of Table Entries: 256, Shared Memory Size: 65536
    Stat Table Entry: SessionID: 1, Type: 1179862355, Offset: 4112, Size 16
    Scripting Engine
    Completed Count : 0
    Running Count (Engine threads) : 0
    Running Count (External threads) : 0
    Queued Count : 0

    Stat Table Entry: SessionID: 2, Type: 1380339011, Offset: 4128, Size 88
    Transport Layer (Global)
    Start Time : 06/15/2003 13:39:49
    Sent Bytes : 0
    Sent Packets : 0
    Received Bytes : 141679
    Received Packets : 821
    Channel Count : 1
    Transmission Count : 0
    Open Channels : 1
    Open Transmissions : 0

    Stat Table Entry: SessionID: 3, Type: 1413759816, Offset: 4216, Size 64
    Receive Channel Instance
    Channel : 100
    MTU : 4096
    Byte Count : 141679
    Packet Count : 821
    Transmission Count : 0
    Open Transmissions : 0

    Server Technisat:

    Signal Quality: 58-61%
    SNR(dB): 9.5-9.8
    Am o placa SkyStar2 si antena de 60cm cu LNB universal (era un kit...) orientata pe Astra 19.2 E

    PS: Anunturile unde trebuie introduse, direct in fazzt sau in ffm? Eu le-am deschis din FFM...

    Orice idee e bine venita... ca eu nu mai ma descurc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inncearca ca inainte de a porni server4pc si ffm sa deschzi internet explorer pui urmatorul url si dai enter
    http://localhost:45762/auth.html?aut...1b54cb6f8ada3c
    nu e necesar sa fii conectat la net.se pare ca placa e blocata.pe win98 nu am testat dar cred ca merge.
    anunturile le pui din ffm cu file open si dai anuntul.efa
    nu m-am prins ce inseamna "MC-urile" .daca ai laut placa noua ar trebui sa ai un cont de test care va debloca si placa.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default mc

    MC reprezinta PID-urile pentru ceea ce se transmite pe Multicast,exact de asta m-am lovit si eu...a mers totul ok cu download de pe EON si acum cateva zile am reinstalat sistemul,toate bune si frumoase pana cand lansam FFM,moment in care-mi zbura toate PID-urile de MC si bineinteles ca nu mai poate veni nimic pe download.La mine e si mai rau,pentru ca se strica ceva in SETUP FOR PC si nu e suficient sa repornesc calc pt a reaparea pid-urile,trebuie efectiv sa reinstalez placa DVB.
    Nu stiu exact care e remediul dar se pare ca e o problema intre FFM si SETUP for PC,nu stiu daca PROGDVB si MY THEATRE nu-si aduc si ele o contributie pe aici,cert e ca e greu sa se impace toate si sa mearga in mod optim.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce sistem de operare folosesti ?.sub winxp nu am avut nici o problema de asemenea natura.vezi care e fisierul in care se fac salvarile si incearca sa-l protejezi ,sa fie readonly.faci o modificare la pid si dai un search dupa fisier modificat .nu pot verifica momentan sa-ti spun exact care e fisierul.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Am incercat... dar tot nu vrea...

    Am incercat codul ala de autentificare, am mai incercat unu si de la un prieten, nu vrea cu nici care....
    Eu folosesc Win98 daca de mine era vorba... am folosit XP (pina mi s-o bushit Hdd-ul)
    Ieri noapte insa... am patit ceva ciudat.. mi-au aparut directoarele si in ele mi-au aparut 5 fisiere.... arhive Rar de la 11..16 dar cind le-am deschis erau goale...
    nu stiu ce am facut (ca m-am tot jucat la setari) dar nici nu am mai reusit "performanta"...


    Toate bune!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default xp

    Eu folosesc XP...dar asta nu rezolva problema...e ceva care blocheaza in general pid-urile de multicast,pentru ca in momentul in care nu mai merge EON nu mai vrea sa mearga nici Casablanca,aceeasi poveste,desi toate setarile sunt ok,pid-uri de multicast nu mai apar.
    Uneori am senzatia ca EON download cu toata armata de setari necesare si blocarea placilor SS2 sunt opera aceluias sado-maso-softist care a vrut sa puna la test nervii a mii de oameni nevinovati.
    Fac o comparatie cu simplutele dar eficientele programe de sniffing,la care probabil ar trebui sa arunce un ochi si superexpertii de la EON,unde e o aventura cu multe necunoscute pana si initierea serviciului atunci cand platesti totul in regula.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ _Cosmin_ sterge fazz si reinstaleaza din nou.poti incerca si twofish 1.4 incearca sa intri pe chat rdi in jur de 22 poate te pot ajuta.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De doua zile am aceeasi problema.
    Am cautat topicul asta pentru ca la-m citit mai de mult dar vad ca a ramas fara o concluzie.

    Deci imi dispar MC-urile si in locul lor apare: FF-FF-FF-FF-FF-FF si cu asta s-a terminat, nu mai merge nici f****t.
    Dupa ce restartez sistemul porneste doar in ordinea asta.

    La Fazzt trebuie sa-i dau Stop.
    Pornesc ServerPC.
    Dau la Fazzt - Start.

    Din 3 incercari exista una in care receptionez date.
    Apoi pornesc restul: Listener, etc.

    Dupa maxim 5 minute dispar iara-si.

    ProgDVB-ul si MyTheatre merg in acest timp fara probleme.

    Am dezinstalat totul drivere, Fazzt, twofish, serverPC si le-am pus din nou.
    Am deblocat-o o data, de doua ori de n spre m ori.

    Ce idei mai imi dati.[/img]

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    solutia cea mai optima, ss1...
    nu vei pati asa ceva niciodata,
    sper sa nu fie cu suparare.
    bafta...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu suparare nu este.

    Dar nu este o solutie... alta revolutie !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default mc

    Nu este o solutie schimbarea placii DVB...am fost la cineva care are SS1 si se confrunta exact cu aceasta problema...si-a instalat tot ce trebuie pt download de pe EON dar nici urma de PID pt multicast....exasperat s-a suparat si-a instalat din nou XP-ul ca sa fie totul pe curat-rezultatul a fost absolut acelasi...deci problema nu vine de la tipul placii DVB,este altceva....

  12. #12
    2mz
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am sa vin si eu cu cateva idei poate ajut pe cineva:

    1.Opriti Firewall-urile si testati daca nu cumva acestea sunt de vina.
    2.Verificati daca protoclul TCP/IP al placii dvb este instalat si aveti ip/subnet mask ( deobicei 192.168.238.238/255.255.255.0)
    3.Sa verificati daca server4pc este setat pe transponderul 115 si sa nu aveti in paralel pornite si alte softuri care folosesc placa DVB (ex: progdvb..etc.)
    4.Sa setati si in Fazzt si in FFM la Interface ip-ul placii DVB

    Sper sa va fie de folos.
    Spor la treaba!

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu imi vine nimic...

    Am incercat de toate, nu am firewall, nu am nici un alt program pornit, am sters tot din server in afara de tp115, nu ajuta ! Poate daca imi puteti da si mie link-uri de unde sa iau programul EonListener 1015 si salvari din registrii de la voi (cheile b2c2 si kencast atit din user cit si din machine). Am instalat fazzt 601 si twofish 1.4 si tot asa se comporta...
    Am inteles ca placa poate fi blocata, intrebarea e ce a blocat-o? Cum pot sa fac sa nu mai se blocheze ca e inca in garantie si poate mi-o schimba... Programele care le-am folosit sint: Progdvb, Dvbviewer, Casablanca, EonZ 48/49, Eonlistener 1002, Fazzt+twofish si FFM 2555.
    Sint curios, daca e blocata de ce pot sa vad ce trece pe tp115? Daca las numai listener-ul merge si 5 ore...si obtin o lista lunga cu programe faine si filme, problema cred ca e cu fazzt sau cu ffm sau chiar cu serverul de la technisat (un inlocuitor nu e?).

    Mersi.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cei care le merg EON si nu au probleme, puneti-ne pe Upload SkyNet.sys care-l aveti voi in sistemele voastre.

    Cu stima,

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun problema e in felul urmator fiecare mic utilitar folosit pina acum a mers la unii dar nu si la altii, de ce? ! pentru fiecare are systemul facut dupa cum si l-a facut. Desigur fiecare a gasit pina acum o solutie pentru asi debloca placa dupa o proprie metoda sau una cunoscuta.
    De pilda eu la mine nu am reusit nicodata sa fac sa mearga SS2 cu acel patch. Ei bine m-am apucat si mi-am edita singur reg-ul pentru asta.
    Totusi pentru a merge desigur trebuie sa stii unde si cum ai instalat systemul pentru a nu incurca borcanele.
    Au existat la un moment dat pe net ( nu stiu daca se mai gasesc ) niste reg-uri unlock SS2. Sa spunem ca ati gasit aceste reg-uri, mai departe trebuie sa le modificati sau sa le reeditati dupa systemul vostru.
    Atttentie la liniile unde e specificata adresa unde se afla instalat B2C2.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB cu probleme?
    By tzatza in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2006, 10:06
  2. EPG cu probleme?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 7th September 2006, 21:28
  3. SS2 2.6D cu probleme?
    By Aburel in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2006, 00:12
  4. MAX are probleme ?
    By fluture in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2005, 00:28
  5. MTV probleme
    By armandino in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 22nd July 2005, 23:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top