Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: router Huawei

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default router Huawei

    stie cineva daca la un router Huawei echolite HG 510 se pot bloca din setaeile de securitate anumite ip nedoriteam incercat sa blochez din router anumite ip care vor sa se conecteze ilegal la cccam{am un dm 800 pe care folosesc cccam}am incercat eu ceva in router la filtrare ip dar nu reusesc

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca routerul este Huawei Home Gateway 510 atunci:


    in meniul de Advanced Setup -> Security -> Ip Filtering -> Incoming adauga regula. Poti filtra un port per Ip sau un range (de ex. 5600:5900)

    Daca mai pui si o filtrare de MAC e si mai bine

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default ???

    am facut asa i mi accepta un ip dupa aceea trebuie sa dau reboot la router ca sa pot pune altul dar asta nu e o problema !alta e ,ip urile care le am pus in router pt a le bloca tot i mi apar in warnings.txt/tmp ca incercind sa se conecteze Connection from IP: xx.xxx.xx.xx Login Failed! e normal in router la ip filter incoming ip ul asta arata asa filter name xxx vpi/vci all protocol tcp/udp surce adres e ip ul de care vorbeam . trebuia la destination adress sa pun ip dream? sa pun si portul pe care lucreaza cccam?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e musai sa pui la destination ip-ul tau, poti sa-l lasi necompletat
    pune totusi porturile. nu poti sa faci teste cu un prieten? daca vrei te ajut eu. da-mi pe pm

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default ???

    am testat oricum as configura Ip Filtering -> Incoming in router acelasi rezultat tot i mi apare in cccam trace ilegal usser cu ip care incerc sa l blochez!nu ma pricep e posibil ca Ip Filtering sa functioneze numai wan lan sa nu mearga

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca la INCOMING Filter trebuie sa pui numai IP/PORT ACCEPTATE.
    l-am testat pe toate partile, nu-mi iese filtrarea pe incoming.

    mai incerc in seara asta...sa ne cacam in el de huawei (eu am pe o retea unde administrez)

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default ??

    eu vroiam sa fac asta pt a usura dreamul dar vad ca nu se poate cu genul asta de routernu stiu daca avea vreo influenta asupra dreambox dar doream sa testez!oricum mai incerc!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top