Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default mesaj> FULL X sunt sparte si available cu shlcrypt

    Schimbati ECM din "1001" si "1002" in "1003"
    Ca asa scrie pe mesagebox-ul de la Multidec &co.
    Vroiam sa impart vestea.


    Sa ne bucuram si noi de ce nu avem.
    ciao

    PS> Cica si ****** 2 , in fiinta lui Spice Platiu=num s-a spart -----------------------------tot ceva pe uploadul de la Multidec.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge, dar debifati Multipid ca se blocheaza

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si fara sa schimb ECM-urile!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cerbul
    Merge si fara sa schimb ECM-urile!
    Se pare ca nu cel putin la mine nu sa facut lumina decat dupa ce am schimbat ECM-urile.Din curiozitate am schimbat inapoi ECM-ul la FullX-1 si nu s-a mai vazut .
    Oricum important e ca se vad :P
    Se pare insa ca a cazut iar FreeX la mine nu se mai deschide nici cu SS2 nici cu Dbox2

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu schimbarea ECM merge

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar merge , da foarte naspa.... o secunda sau 2 merge, apoi intepeneste cateva secunde ...iar isi da drumu' 2 secunde si iar crapa?
    Totusi, nu se poate face nimic? Filmele frantuzesti sunt favoritele mele si mor de ciuda ca nu le vad...
    Fac cinste la cine ma lamureste. Mentionez ca folosesc Skyview. Am incercat toate filtrele si tot nu vrea mai bine. Thanks!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste ALT-DVB merge perfect.

    Semnatura se incarca...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alt-dvb nu am instalat ca era problema cu inchisu unuia si deschisul celuilalt ....se" bloca_ca"lculatoru! S-a rezolvat?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ce merge ? am win 98 ss1 + progDvb.

    cu multumiri

    orbital

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rahat... m-am zapacit de cap cu filtrele si cu settings-urile si tot un cadru la 5 secunde am pe full x-uri Nu stiu ce naiba sa mai gadil...?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciao tuturor
    @orbital:1. trebuie sa iti schimbi OS-ul, in XP.
    2. la mine merge cu ss2 shi Alt_DVB. Incearca sa folosesti si tu Alt_DVb( functioneaza cu drivere 4.2.10 pt. ss2 ---nu prea stiu ce drivere are pt. ss1). La ProgDVB incearca (daca poti) sa schimbi in packet size de 184. Acelasi schimb e valabil si pentru Alt_DVB.

    @horatiu: Incearca sa schimbi filtrele. Schimbi unul, dai restart la Alt_DVb, si pana ajungi la ultimul filtru. Daca tot sacadat vezi, stii ce sa faci: schimbi driverul, instalezi hardware-ul din nou, reinstalezi Alt_DVB, etc. sau poate faci si tu upgrade, .

    @toti: Don't Panic se pare ca e decodat, doar ca ECM bun nu este,(nici chiar cu rescan). Asa ca, daca gasiti ceva bun, afisati-l in main forum.
    Si inca ceva: nu disperati daca Freextv dispare, ca asta este, si nu poti sa faci nimic. Apare si peste 10 minute dispare. So don't bother anymore. Enjoy Full X.

    ciao tuturor

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut tot ce se zice aici si nimic....
    Cu draq se face?E negru!poate mai trebuie ceva ce nu am eu?Help

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    freex-tv a repornit pe skycript

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    corect. free-x tv a reaparut. intrebarea este: full x1 si 2 mergeau de mult daca schimbam noi ecm-ul in 1003? aceease problema si cu don't panic? sa faca cineva un programel sa schimbe automat ecm pana merge, nu? zic eu.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am aceeasi problema cu full x-urile, am instalat ace mega codecs si tot n-am rezolvat nimic... nu stiu ce sa mai fac?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. shlcrypt?
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 3rd September 2004, 10:10
  2. Help Shlcrypt!
    By tabaluga in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2004, 16:42
  3. shlcrypt
    By xamu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2004, 18:58
  4. Shlcrypt
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 16th June 2004, 07:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top