Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: putin ajutor

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default putin ajutor

    SkyStar 2 TV PCI ,altdvb ca ii romanesc am primiti ieri( ca nu mai merge hispa ) si pana acum am reusit sa fac sa mearga canalele libere si atat ,ma poate ajuta cineva asa babeste daca are timp nu stiu nimic , nici nu pot sa misc antena de pe un satelit pe altul am reusit o data si nu mai pot am schimbat mibi. am ochii ca cepele de citit si nu mai inteleg nimic din ce citesc pe aici daca are cineva rabdare si timp.multumesc.P.S am facut sa mearga si telecomanda cu winlirc ca mio fost tare greu

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hispa nu mai merge si ca sa faci antena sa mearga tre sa citesti tot ce e-i domeniu pe forum. Ia de undeva diseqc v.1.9 si istaleaz-o dupa care faci miscarea cu skynet de la MIBi. Mai multe nu mai am cum ca sunt la un caffe si timpul preseaza.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa rezolvat merci oricum pt. altii ca si mine http://depozit.freestarthost.com/howto/howto.html aici este foarte bine explicat si cu imagini .daca eu am inteles ........

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu yankse se face la fel si pt. altdvb?

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sacco1
    sa rezolvat merci oricum pt. altii ca si mine http://depozit.freestarthost.com/howto/howto.html aici este foarte bine explicat si cu imagini .daca eu am inteles ........

    Mersi ca mi-ai adus aminte de acel site , uitasem ca am pus acolo howto-urile . Locatia originala a expirat .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate cineva sa explice cum se baga yankse in altdvb.merci . prodvb am incercat sa fac sa mearga skynet si l-am ...... cred . imi blocheaza calculatorul de tot l-am instalat ,dezinstalat de citeva ori si cand il pornesc adios calculator in schimb atldvb merge brici fta-urile . numa bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Putin ajutor va rog
    By K-storu in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 21st August 2006, 09:07
  2. Putin ajutor, va rog...
    By sorell in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 24th May 2006, 10:17
  3. Putin ajutor va rog.
    By K-storu in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 15th November 2005, 21:47
  4. PUTIN AJUTOR
    By nanuvoiculescu in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 2nd July 2004, 19:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top