Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default HDTV iar nu mai e pe Hotbird 13E!

    Hotbird 13E
    11.013H
    19530
    2/3

    Semnal excelent!

    Pe receiverul Strong 6155 am doar sonor (normal, nu?)
    Pe SS2 se misca fara intreruperi dar sacadat (procesor 1.7GHz, memorie 384MB, placa Radeon 128MB)

    Inainte, pe EURO 1080, imi mergea cateva secunde si se intrerupea! (pe aceeasi configuratie PC).
    Acum, pe HDTV, nu se mai intrerupe!
    Calitate imagine excelenta...
    Sunt convins ca se misca bine pe un PC mai performant.
    Incercati si voi.
    Numai bine!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: HDTV pe Hotbird 13E!

    Quote Originally Posted by rz +
    Hotbird 13E
    11.013H
    19530
    2/3

    Semnal excelent!
    Am cautat cu SS2 si nu am gasit decat canale de date

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am bagat manual frecventa si mi-a intrat la (Not Defined), sub denumirea de NONAME SID=1 TID=1
    Imaginea apare dupa cateva secunde bune...

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo de HDTV ... merge sau nu pe Skystar1 ? Tot caut un raspuns, poate ma ajutati voi
    Cu multumiri !

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    to rz+
    Hotbird 13E
    11.013H
    19530
    2/3

    Semnal excelent!
    La mine merge perfect pe ss2 cu aproximativ aceeasi configuratie:athlon XP 1700 ,384MB,GForce4MX.
    (Folosesc DVBDream cu Nvidia plug-in cu procesorul ocupat 40%)
    Multam de informatie

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yeap, semnal 90% incarcare proc 50-60% cu alt dvb shi filtru cyberlink
    [email protected] 512K L2 cache 512M dual channel

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge pe SS1, decat sunetul ...ca la receptoare.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nasol . O vand si iau SS2 . Mersi de raspuns oricum

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge pe SkyStar 1 cu ProgDVB cu cardul pus in SoftMode (iti trebuie filtrele mpeg de la Elecard) sau cu RitzDVB cu filtrele de la CyberLink sau Intervideo, load pe proc 35% pe P4 3.02 Ghz.
    Decoderul MPEG de pe SS1 nu stie rezolutia de HDTV 1080i (1920x1080), dar in software cu filtrele necesare merge OK !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Synologic
    Merge pe SkyStar 1 cu ProgDVB cu cardul pus in SoftMode (iti trebuie filtrele mpeg de la Elecard) sau cu RitzDVB cu filtrele de la CyberLink sau Intervideo, load pe proc 35% pe P4 3.02 Ghz.
    Decoderul MPEG de pe SS1 nu stie rezolutia de HDTV 1080i (1920x1080), dar in software cu filtrele necesare merge OK !
    Suna foarte interesant ce spui , mai ales ca sunt foarte interesat de cei 1920*1080 pixeli Am incercat insa in softmode (am Elcardul instalat - celelalte canale se vad ok) si nu am reusit decat sa aud putin sunet , aprox 1 sec . Imagine nimic, dupa care se blocheaza ProgDVB (merge mai greu si trebe restart). Daca stii sigur ca merge si ai incercat te rog mult, ajuta-ma si pe mine sa ii dau de capat .

    Cu multumiri! @Synologic .

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca totusi cu RitzDVB, ProgDVB in soft mode, cel putin la mine, audio se aude de doua ori.

    RitzDVB e facut special sa suporte HDTV (are o setare la fiecare canal unde ii zici ca e HDTV, nu stiu sigur daca si face vreo chestie lol), si este foarte important sa il setezi si pe el in software mode (right click pe overlay si selectezi o combinatie de filtre alta decat Hardware).

    Ideea e ca la mine pe frecventa respectiva pe Hotbird nu se vede nimic, nici macar nu am semnal, in schimb Euro1080 merge OK, cu intreruperi ocazionale (am semnal destul de prost).

    RitzDVB il poti lua de la http://www.andywright.co.uk/Ritzdvb.htm

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Synologic
    Mersi mult de ajutor , voi incerca tot ce mi-ai scris si voi revenii cu rezultate .
    Numai Bine

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default e corect : HDTV pe hotBird 13E 11.013H 19530 ?

    sunt corecte datele:
    HDTV pe hotBird 13E 11.013H 19530 ?
    la mures nu am semnal deloc ( " 0 " ) cu 1.3m 0.6 lnb si ss2
    desi celelalte programe merg f bine
    e posibil ca atunci cind nu transmit sa fie semnalul transponderului 0 ?
    sa nu aiba semnal DELOC ?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceva s-a intamplat ,fiindca nici la mine nu mai intra nimic , desi aveam semnal gramada zilele trecute ...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Espańa
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Spania nu-mi intra nimic la scanare.Semnal 0

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HDTV - DVD/DivX Player HDTV >>> TV LCD HDTV
    By WebMan in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 45
    Last Post: 17th February 2007, 08:15
  2. HDTV cu SS2 !
    By mihaip in forum TV-HD
    Replies: 7
    Last Post: 17th December 2006, 00:47
  3. Replies: 18
    Last Post: 25th June 2004, 05:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top