Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default new soft srt 4125e

    srt4125e_d3c_xcas meniu nou, Tps ok; SpicePlatinum ok; TvCabo nu am testat inca

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4125e

    daca dai o informatzie, da-o complet:
    -nume fisier
    -sursa ( de unde ? )
    -mod de instalare
    si tot ce mai trebuie ...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    srt4125e_d3c_xcas.rar de aici http://www.croteam-sat.org/aploud/in...766807b1fe07c6 iar instalarea e cea clasica pentru pach-urile 4125. Receptorul deconectat de la sursa de alimentare (priza), il conectezi la PC printr-un cablu serial null-modem (RS-232) modificat (2-3;3-2;5-5).Dezarhivezi fisierul (srt4125e_d3c_xcas.rar), deschizi directorul si dai dublu click pe fisierul MS-DOS Batch File (41255E-fw-upd).In momentul in care dai dublu click pe fisierul MS-DOS Batch File (41255E-fw-upd) trebuie sa conectezi si receptorul la sursa de alimentare (sa il bagi in priza).Operatiunea trebuie sa se desfasoare aproape instantaneu pentru ca receptorul sa intre in modul boot loader.Se va deschide o fereastra DOS in care va scrie informatii despre procesul de incarcare. Lasi sa isi faca toata treaba pana iti va apare un mesaj de genul "Press any key for finished........" sau "Press any key for terminated..........", nu mai stiu exact, dupa care apesi o tasta oarecare si fereastra se inchide.Scoti receptorul din priza, deconectezi cablul serial si mai departe faci ce vrei, ai un nou soft pe receptor.
    Insa exista o problema. Cel putin la mine. In mod standbay ramane ledul verde aprins, iar butoanele de pe receptor nu merg. Doar din telecomanda. Softul l-am pus dupa pachul din aprilie 2004 (x4125 d3c) parca nu mai retin exact. Nu stiu daca merge dupa concord.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut , cine ma ajuta cu o problema.am instalat noul soft si nu mai gaseste nici un program.daca revin la softul original , totul devine ok .mantionez ca am strong 4125 evo

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mestere

    D3C spune ca neaparat chipsetul tau trebuie sa fie D3C ! asta scrie undeva pe receptor !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Soft nou?
    By Jymy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 6th September 2006, 01:01
  2. Ce soft? (CAM Ird*to + FUN)
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 18th November 2005, 00:45
  3. srt 4125E. flash files -pentru specialisti-
    By Alb Marius in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 16th November 2005, 15:00
  4. ajutor strong 4125e
    By lacusta in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 27th April 2005, 12:23
  5. Strong 4125E Soft Nou
    By ccchdro in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 8th April 2005, 17:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top