Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu deschide port-rezolvat

    Va rog cine stie sa mi spuna de ce nu mi deschide portul?ce poate fi.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default port

    Quote Originally Posted by visan View Post
    Va rog cine stie sa mi spuna de ce nu mi deschide portul?ce poate fi.
    Da o explicatie mai clara ce port, in router, unde?
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai ia un antivirus sau firewall ceva ...trebuie si acolo deschis ! Uite-te prin antivirus daca ai vreo optiune unde deschizi porturi !(Daca in router deja l-ai deschis)

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reseteaza firewall-ul de windows. Se intampla sa o ia razna.

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand verifica daca providerul de net iti da acces liber la porturi, apoi verifica setarile din router, daca ai deschis acele porturi .

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu deschide port

    Am un dm500 care trece prin swich si nu mi deschide portul 12000 AM INCERCAT SI CU ALTUL imi arata ca sunt offline mereu nu i dau de cap stie careva ce ar fi? UPDATE LA IP VAD CA FACE
    Last edited by visan; 16th March 2010 at 22:00.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by visan View Post
    Am un dm500 care trece prin swich si nu mi deschide portul 12000 AM INCERCAT SI CU ALTUL imi arata ca sunt offline mereu nu i dau de cap stie careva ce ar fi? UPDATE LA IP VAD CA FACE
    Daca ai pus swich, si nu ai deschis port in Modem sau router nu merge.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme port

    Portul este 12000 modemul e configurat eu am swich nu router,dar tot offline sunt nu mai stiu ce are am oprit si antivirusu

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ro
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    La swich nu ai porturi de deschis, trebuie sa pui un router casa poti deschide porturi forward,.. intri in meniul routerului cu adresa lui,.. de genul: 192.168.x.x, aici x si x sunt la majoritatea routerelor combinatii de1 si 2.
    Din pacate la unele routere nu merge sa deschizi portforward decat daca schimbi firmware mai nou,...atentie ca poti strica routerul prin aceasta actiune,.. pune firmware de pe siteul producatorului, asigura-te ca nu pica alimentarea cu curent pe tot parcusul acestui proces, Ups-urile sunt ideale pt asa ceva. Succes.
    Last edited by Petcu Vasile; 16th March 2010 at 22:40.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu deschide port

    Mi a configurat modemul si sa deschis port nu in el e port deschis?

  11. #11
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Portul nu trebuie doar "deschis" ci trebuie mapat catre IP-ul Dreamboxului tau. Asta inseamna ca toate cererile care ajung pe modem pentru portul 12000 vor fi directionate catre acel Dreambox. Da si tu mai multe detalii despre router/modem.
    Last edited by SpaceDebris; 16th March 2010 at 23:02.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default Port

    Modemul e thomson dreamul are ip nu am router ci swich,problema e ca nu mi deschide si nu mai stiu ce sa i fac

  13. #13
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by visan View Post
    Modemul e thomson dreamul are ip nu am router ci swich,problema e ca nu mi deschide si nu mai stiu ce sa i fac
    E un modem ADSL de la Romtelecom? Dreamul are IP static sau obtinut prin DHCP?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by visan View Post
    Modemul e thomson dreamul are ip nu am router ci swich,problema e ca nu mi deschide si nu mai stiu ce sa i fac
    Salut,
    Poate nu ai inteles ce ti-au spus colegii de forum, dar pasii care trebuie sa ii urmezi sunt urmatorii:
    1. Intrii pe routerul tau thompson sau ce ai. (Presupun ca are interfata web)
    2. Pe router faci un port forwarding la sectiunea Virtual server din router. Port forwardingul arata cam asa: Port sursa > ip_dreamort: protocol (TCP).
    3. Verifici daca portul este deschis la extern cu http://www.canyouseeme.org/ de exemplu.
    Cel mai bine este ca ip-ul dreamboxului sa fie fix si nu alocat de dhcp-ul routerului tau.
    Dar ca sa fi sigur da un ping pe ip-ul dreamboxului sau/si router.
    Viel Gluck

  15. #15
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up thomson

    Quote Originally Posted by visan View Post
    Modemul e thomson dreamul are ip nu am router ci swich,problema e ca nu mi deschide si nu mai stiu ce sa i fac
    d c nu dai mai multe detalii clare,thomson ce nr? daca e cu un singur lan si swich nu mere,ca swich-ul nu are management !schimba routerul thomson cu unul care are cel putin 2 iesiri de obicei sunt cu 4 lan cele de la RTC ! vrei raspunsuri care sa te lamureasca bine da si tu mai multe detalii....ca nimeni nu intuieste ce ai tu acasa !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top