Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default Download soft din Bigsat

    Fratilor.Exista undeva un utilitar sa downloadez si eu patch-ul cu tot cu setarile dintr-un receptor cu procesor ALI 3329 C respectiv BIGSAT .Stiu ca se poate downloada si din unul in altul dar dureaza foarte mult.
    Merci
    Nicu
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia vezi "bre" poate merge asta................
    http://www.easysurf.ro/mn2q344912qo/Upgrade.rar.htm

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este compatibil cu Opticum 4000C. Foloseste ToolBox 1.7 Daca are procesor 3329C, atunci este din seria C. Pentru soft folosesti Upgrader, pentru lista AliEdit C

  4. #4
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Este compatibil cu Opticum 4000C. Foloseste ToolBox 1.7 Daca are procesor 3329C, atunci este din seria C. Pentru soft folosesti Upgrader, pentru lista AliEdit C
    Marite Krokodil, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca buna scula mi-ai dat.Am smuls patch-ul din receptor cu tot cu setari.E perfect.
    Totusi nu ma descurc cu logo.
    Am folosit toool box sa patch-uiesc logo-ul.Se pare ca a patch-uit bmp de 720x576.Dar dupa ce-l downloadez in receiver ,apare tot cel original.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mult stimate domnule Satenicu,
    Cat priveste intrebarea dvs. de asta-seara la telefon, in legatura cu trecerea la un bootloader mai vechi in receiverul dvs. marca Bigsat (identic Opticum 4000C) va comunicam urmatoarele:
    Dupa indelungi cautari, am ales dintr-un post mai vechi partea esentiala. Dvs nu va ramane decat sa extrageti partea referitoare la downgradarea bootloader-ului (acolo se facea de la 1.03 la 1.02). Deci:

    "Introducere soft fara afectarea listei:

    Deci: vechea lista nu se mai poate contopi cu softul nou Opticum_EMU_1.2.82_AMSTAR (da eroare). De asemenea, nu se mai poate reveni la softul vechi (apare mesajul ca bootloaderul este mai vechi decat cel existent). Asa ca am folosit un tool mai vechi, "Upgrade 2.0.0b 2007-11-16" ca sa-i schimb inapoi loaderul, din 1.03 in 1.02 si sa pot baga un soft mai vechi la care pot sa-i bag lista preferata.
    Se leaga receiverul (care este in St-by) cu null modem cable, se deschide "Upgrade 2.0.0b 2007-11-16" (Operate Mode: Upgrade) , se apasa "Connect" si se porneste receiverul din telecomanda. Va apare o fereastra si faceti dublu clic pe "bootloader", iar in noua fereastra selectati un soft mai vechi, de ex. 1.2.66, apoi clic pe next. La sfarsit receiverul se restarteaza singur, avand loaderul 1.02 Acum puteti sa-i introduceti softul vechi cu lista (in loc de "bootloader" selectati acum "all chunk").
    Asta a fost faza pregatitoare, cand ati revenit la situatia initiala, cu lista in receiver. Ca sa introduceti noul soft 1.2.82 si sa nu afectati lista, se foloseste tot "Upgrade 2.0.0b 2007-11-16". Se repeta pasii de mai sus, selectati si dublu clic pe "maincode (AV)", iar in fereastra nou deschisa introduceti softul cel nou Opticum_EMU_1.2.82_AMSTAR.abs (daca nu apare, selectati jos la File Type: All File) apoi next. Dupa un timp receiverul se va restarta singur si acum contine softul nou si lista veche.
    Dar necazurile nu au incetat, acum merge tot dar nu face AU... Pentru asta se foloseste tot "Upgrade 2.0.0b 2007-11-16" si se repeta ultimul pas (prin care s-a introdus softul cel nou, dar in loc de "maincode (AV)" alegeti "patch". Abia acum treaba e terminata si face AU."

    In speranta ca v-am fost de un real folos, al dumneavoastra devotat,
    Kroky

    PS. Reamintim telespectatorilor nostri mai curiosi ca receiverul respectiv este folosit exclusiv pentru Biss si nu pentru ceea ce credeti dumneavoastra. Dam legatura cu studioul.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BISS? Hmm... Niculeeee, este vorba de ceea ce cred eu?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  7. #7
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ShhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhMucles
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nenea Krokodilule.Mare boier mare caracter.Imi iau cncediu si urmaresc toate cartitele din curtea lu matale.Bat covoarele si spal vasele si draperiile.Curat cosurile de fum.M-ai scos din fecale.
    In loc de upgrade i-am dat Data Dump si mi-a scos bootloader-ul 1.04.L-am salvat si l-am bagat peste patch-ul care ma intereseaza cu upgrade all chunk.Acum salvez din receptor cu toolbox noul fisier.abs cu patch + boot 1.04
    Pacat ca n-am timp sa ma imbat de fericire
    [SIGPIC][/SIGPIC]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top