Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    depresiv Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    4,179
    Posts Thanks / Likes

    Default Hyundai HSS 7160

    cine stie de ce receptorul Hyundai HSS 7160 nu vede canalele de pe astra-hotird-sirius-thor ?

  2. #2
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Niste useri mai acizi de pe aici ar putea spune ca nu ai dat drumul la TV.

    Da si tu mai multe detalii: lnb single, twin, quad, diseqc, lnb-uri multiple, ceva setari la aparat, ai abonament la digi, merg canalele la liber, ai cartela, ai cartela noua, mesaje de eroare etc.
    Last edited by velciu; 10th March 2010 at 18:14.

  3. #3
    depresiv Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    4,179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    Niste useri mai acizi de pe aici ar putea spune ca nu ai dat drumul la TV.

    Da si tu mai multe detalii: lnb single, twin, quad, diseqc, lnb-uri multiple, ceva setari la aparat, ai abonament la digi, merg canalele la liber, ai cartela, ai cartela noua, mesaje de eroare etc.
    - 4 Single LNB-uri, Diseq 4 in 1, receptorul setat pe 4 sateliti
    - merg canale la liber dar doar cateva si acestea dupa ce receptorul le vede si le memoreaza, aparea eroarea ca nu are semnal

    am card nou si abonament dar nu l-am activat deoarece nu functioneaza inca receptorul

  4. #4
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luky View Post
    - 4 Single LNB-uri, Diseq 4 in 1, receptorul setat pe 4 sateliti
    - merg canale la liber dar doar cateva si acestea dupa ce receptorul le vede si le memoreaza, aparea eroarea ca nu are semnal

    am card nou si abonament dar nu l-am activat deoarece nu functioneaza inca receptorul
    stiu ca la astea duble e greu tare cu diseqc. trebuie de fiecare data cand vrei sa vizionezi programele de pe un anumit satelit sa activezi diseqc-ul respectiv. din cate imi aduc eu aminte 7160 nu trece automat de pe un satelit pe altul. incearca pe rand cu fiecare din ele: cand ai activat A iti merg doar canalele corespunzatoare lnb-ului care intra in A (sau 1 sau oricum iti scrie tie pe diseqc) iar pe celelalte iti da semnal slab.
    In ceea ce priveste activarea cartelei de digi, abonamentul il platesti indiferent ca te uiti sau nu la tv asa ca poti sa activezi cartela linistit. contractul intra in vigoare de la momentul semnarii nu din momentul activarii cartelei

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici te contrazic,am instalat destule hss 7160 cu cate doua lnb-uri duble si doua diseq-uri si merg bine daca setarile sunt facute corect si diseq-urile de calitate,e adevarat ca se mai intampla ca mutand pe un canal de pe un alt satelit sa spuna semnal slab sau lipsa semnal dar daca muti inapoi pe canalul pe care ai fost si apoi muti pe cel pe care il vrei sa te uiti comuta,dar asta nu se intampla tot timpul,daca ar fi fost niste receptoare mai de calitate poate comutau mai repede dar din pacate trebuie sa ne obisnuim daca vrem digi.

  6. #6
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paduraru View Post
    Aici te contrazic,am instalat destule hss 7160 cu cate doua lnb-uri duble si doua diseq-uri si merg bine daca setarile sunt facute corect si diseq-urile de calitate,e adevarat ca se mai intampla ca mutand pe un canal de pe un alt satelit sa spuna semnal slab sau lipsa semnal dar daca muti inapoi pe canalul pe care ai fost si apoi muti pe cel pe care il vrei sa te uiti comuta,dar asta nu se intampla tot timpul,daca ar fi fost niste receptoare mai de calitate poate comutau mai repede dar din pacate trebuie sa ne obisnuim daca vrem digi.
    Eu am avut aceeasi probleme cu un humax cu diseqc si daca nu schimbam setarile nu mergea. De fiecare data cand vroiam sa vad un canal de pe alt sateli trebuia sa modific. Banuiesc ca poate fi diseqc-ul de vina si un cazul meu si in cazul de fata (cu conditia ca lnb-urile sa fie pozitionate corect pe satelit)

  7. #7
    depresiv Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    4,179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paduraru View Post
    Aici te contrazic,am instalat destule hss 7160 cu cate doua lnb-uri duble si doua diseq-uri si merg bine daca setarile sunt facute corect si diseq-urile de calitate
    ce inseamna "daca setarile sunt facute corect" cum ai facut setarile

    am observat ca transponderele de la digi sunt gasite automat dar transponderele de pe alti sateliti, trebuie adaugate manual

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu fac asa
    dupa ce pozitionez lnb-urile leg diseq-ul iesire 1 la thor.a doua la celalalt satelit (in cele mai multe cazuri hotbirt) si decodorul la diseq apoi dau revenire la setarile din fabrica apoi merg in setarile diseq si vad daca este activ,daca nu este il activez (de obicei este activ pt ca daca dau rev.la set din fabrica decodorul il gaseste),apoi merg si scanez satelitii separat.In cazul tau trebuie sa adaugi inca doi sateliti si tp-urile aferente apoi le repartizezi cate o poarta din diseq.

  9. #9
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    stiu ca la astea duble e greu tare cu diseqc. trebuie de fiecare data cand vrei sa vizionezi programele de pe un anumit satelit sa activezi diseqc-ul respectiv. din cate imi aduc eu aminte 7160 nu trece automat de pe un satelit pe altul. incearca pe rand cu fiecare din ele: cand ai activat A iti merg doar canalele corespunzatoare lnb-ului care intra in A (sau 1 sau oricum iti scrie tie pe diseqc) iar pe celelalte iti da semnal slab.
    In ceea ce priveste activarea cartelei de digi, abonamentul il platesti indiferent ca te uiti sau nu la tv asa ca poti sa activezi cartela linistit. contractul intra in vigoare de la momentul semnarii nu din momentul activarii cartelei
    pentru marele "velciu".....


    la un diseqc 4/1 faci setarea de la diseqc 1 in functie de cum ai pus lnb-urile,o sa ai probleme doar pe astra19e si w2 ti le baga amestecat in intelsat in rest functioneza bine....cu un diseqc 8/1 se foloseste functia diseqc1.2 adica motor....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top