Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Dm 500 s

  1. #1
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 500 s

    Salut prieteni! Am o problema..am incercat sa schimb img la un DM 500 S , etapa de stergere a memoriei flash , etc. e ok, dar cand conectez DreamUp, pentru rescriere img. , la jumatate de etapa se opreste si-mi arata mesajul ca operatiunea a fost oprita de user....Cum pot remedia?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    ai putea incerca cu alt calculator, sau sa reinstalezi win, pare treaba de soft. sau foloseste alta varianta de dreamup.
    nu am avut problema asta, imi dau si eu cu parerea. bafta.
    Last edited by marcmsi; 10th March 2010 at 13:39.


  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti verifica mufele daca sunt corect introduse in calc si Dreambox .

  4. #4
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si cu o alta varianta de dreamup, mai veche....Aceasi problema ..apare ERROR, UPLOAD ABORTED!

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Windows Vista / 7 : Run as administrator .

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dezactiveaza firewall de la calculator , mie mi se intimpla cind intram cu DCC in dream la un moment dat se intrerupea comunicarea de la calculator la dream ,mi-a trebuit vreo saptamina sa imi dau seama din ce cauza,era foarte ciudat ca ma lasa sa ma conectez dar dupa citeva minute se intrerupea comunicarea si nu stiam de ce

  7. #7
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Windows Vista / 7 : Run as administrator .
    Maestru tot Maestru...A functionat varianta oferita de @*********! Multumesc celor care mi-au oferit variante de rezolvare! O zi buna tuturor!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dark7

    pesupun ca ai legat cablu Serial

    mai leaga si cablu Crosover- dar lasa comanda pe serial

    si o sa iti mearga -

    asa ceva se mai intimpla la Clone ( am patit-o si eu )


    sorry- nu am avut citit ca s-a rezolvat deja

  9. #9
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    @dark7

    pesupun ca ai legat cablu Serial

    mai leaga si cablu Crosover- dar lasa comanda pe serial

    si o sa iti mearga -

    asa ceva se mai intimpla la Clone ( am patit-o si eu )


    sorry- nu am avut citit ca s-a rezolvat deja
    Nu-i nimic...si acest sfat e demn de luat in seama...! Multumesc mult!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top