Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Ajutor

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor

    cu hyundai 1000,se vad canalele romanesti?
    daca nu se vede,cu care Cam se vede?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se vad alea necodate, iar emulator pentru cele codate nu gasesti

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu vroiam sa stiu daca se vad daca fac abonament,si daca se vad cu acel receptor.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai daca e asta de aici: http://sat-receiver-world.com/pd1318354157.htm poti cumpara (abona) la max + viaccess cam

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci daca este acesta de aici:http://sat-receiver-world.com/pd1318354157.htm poti cumpara si un abonament la focus si bineintales un cam conax
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor

    da este acest receptor.
    pot sa fac doar abonamentul?mi-au spus ca nu doar daca cumpar si receptorul de la ei hyundai 1120

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Ruos
    Esti intr-o ceata totala,amigo,oamenii ti-au explicat clar,ce e asa greu:
    la receiverul tau poti sa cumperi 1 abonament MaxTv + 1 modul viaccess sau 1 abonament Focus Tv + 1 modul conax 4.00e !
    Daca tii neaparat sa te cramponezi de DigiTv atunci nu ai decat alternativa sa-ti pui receptorul tau Hyundai 1000 in dulap si sa cumperi cel oferit de ei,pt ca nu poti sa folosesti cardul de Digi decat in receiverul care ti-l dau ei!

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuzati-mi ignoranta,dar eu nu locuiesc in Romania,de aceea ma pot informa doar aici.
    as vrea sa stiu ce abonament ma sfatuiti sa fac:
    Max Tv,Focus Tv,Digi TV.
    si-mi puteti spune cat costa abonamentul cu tot cu activare pe un an fiecare.

  9. #9
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite aici tot ce vrei sa stii :

    http://www.focussat.ro/
    http://www.maxtv.ro/
    http://www.digitv.ro/

    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DIGI TV...
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    saltare.si eu sunt pe afara si am digi.tare multumit mai ales ca se zice prin tirg ca va fi mai bine...nu draga fanta?

  12. #12
    AVP
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Salutare fratilor
    Strig dupa un ajutor deoarece nu am reusit sa ma descurc.
    Am un kit digi cu antena de 0.8, 1 singur lnb, si receiverul 1160NA.
    Am tot cautat cum se pot adauga alti sateliti pentru vizionarea altor canale FTA in afara celor din grila digi. ( am reusit sa gasesc doar 4 canale slovace urmand indicatiile de pe un post al lui Airboy)
    Am marea rugaminte daca ma poate ajuta cineva oferindu-mi niste configuratii deoarece sunt novice si nu ma descurc.
    Va multumesc anticipat.

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    11165 V SR1450 7/8
    11189 V SR2142 3/4
    11553 V SR4203 2/3
    11823 H SR28000 7/8
    12169 H SR28000 7/8
    12226 V SR28000 7/8
    12399 H SR28000 7/8
    12574 H SR10127 3/4

  14. #14
    AVP
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Iti multumesc frumos.
    Pe primele 3 frecvente imi da fail la cautare. Am observat ca la SR ai doar 4 valori, probabil ca a 5-a este 0.
    Aceste frecvente sunt numai pe Intelsat, nu? Posibilitatea de a baga un nou satelit, avand in vedere ca antena nu este dotata cu motor, merge?
    Multumesc inca o data.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AVP
    Iti multumesc frumos.
    Pe primele 3 frecvente imi da fail la cautare. Am observat ca la SR ai doar 4 valori, probabil ca a 5-a este 0.
    Aceste frecvente sunt numai pe Intelsat, nu? Posibilitatea de a baga un nou satelit, avand in vedere ca antena nu este dotata cu motor, merge?
    Multumesc inca o data.
    Daca nu ai motor nu poti baga alti sateliti. Pe primele trei frecvente ti-a dat SR-urile bune. Ca sa fie 5 cifre pune 0 in fata nu la urma. ( ex.: SR=04203)
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top