Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Rahat cu noile frecvente Sky!

    Brasov, Al1.5, ss2 nu vad de la 12341 in sus inclusiv ! Restul abia intra...la limita! Mare porcarie domnule!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Espańa
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Spania se vede perfect tot!

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot la Brasov 1,5 Al - Mti 0,6 Skystar 1.5 se vad perfect toate frecventele Sky.

    100%
    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default Frecvente

    Eu tot din bv si nici cu antena de 3m nu vad 12714 v si 12340 v
    Nu stiu dar in vestul tari cred ca se vad.
    Ce norocosi sint cei din vest nici nu trebuie sa cheltuiasca atit pe echipamente,ce vad eu cu 3m vad ei cu 1,20m

    _____________________________________________


    Pioneer,bct1420goldbox,Humax5400z,hot,emu1.5c,pinn acle,pc,tv,sat,nokia9600dvb2000,
    Cam,aston1.05modificat conax,cam,aston,105+titanium,cam magic modif matrix+fan+silver
    Dreambox,7000s,ant,3m,twin lnb invacom,ant 1,90 ukraina,twin,lnb,mti.urmeaza dbox2.

    gogi BV

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voi aia din brashov cum naiba la unu se vede iar la altul nu?

    in petr 12431-no signal (prima fila )
    12731-numai noaptea ziua 20-30%
    in rest...la limita toate(ma rog...cele intreresante)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din centru tarii, cu 1.6Al, Invacom 0.3 si SS2 (rev 2.3) nu se prinde ziua nimic (semnal 0). Noaptea intra cu 30-32%, "suficient" cat sa vada 12 - 18 canale de date (AltDVB)....

    Asa ca... adio si n-am cuvinte... (si nici bani de antena de 3m)

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iepurila
    Din centru tarii, cu 1.6Al, Invacom 0.3 si SS2 (rev 2.3) nu se prinde ziua nimic (semnal 0). Noaptea intra cu 30-32%, "suficient" cat sa vada 12 - 18 canale de date (AltDVB)....

    Asa ca... adio si n-am cuvinte... (si nici bani de antena de 3m)
    zi shi tu locatzia...centrul tzarii ecam vag...poate facem o harta de acoperire shi leo trimitem la aia de la satcodx sa se uite draq pe ia.auzi la ei...42 de dBW

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sibiu, 24.2E, 45.8N (cu aproximatie)

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Muta-te in Hipodrom....Acolo cineva prinde tot pachetul de italieni!
    Invacom 0.3
    SkyStar1
    2.2m

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cati brasoveni pe threadul asta...
    gogi,
    Vezi ca pe 12.713V trebuie sa ai semnal cu antena ta!
    E frecventa mea de reglaj pt HotBird (am ales-o si pt. ca urmaresc TG24)
    Pe receiver am semnal la limita, dar pe SS2 nu vrea de nici o culoare sa intre.
    In rest, ZERO pe SS2!
    Ma dispera tunerul de la SS2 (pe receiver prind cateva frecv. la limita, pe SKY, dar pe SS2 nici macar la limita)

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In vestul tarii (Arad) cu Al 0,6m, Lnb MTI0,6, SS2 merge tot pachetul SkyItalia doar Sky Sports1 si 2 au semnal mai slab in jur de 30% restul de la 40-50% in sus.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius
    In vestul tarii (Arad) cu Al 0,6m, Lnb MTI0,6, SS2 merge tot pachetul SkyItalia doar Sky Sports1 si 2 au semnal mai slab in jur de 30% restul de la 40-50% in sus.
    ma asteptam la asta

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Octet
    Muta-te in Hipodrom....Acolo cineva prinde tot pachetul de italieni!
    Invacom 0.3
    SkyStar1
    2.2m
    Da, cu antena de 2.2 sunt convins ca merge. Chiar si pe cea de 1.6 cred ca s-ar prinde ceva dar cu un receiver nu cu SS2. Oricum ieri in jur de ora 8pm au intrat doua transpondere, cu PF 11-19 si inca ceva canale (semnal 38-40%). Dupa 10pm a "revenit" la 30% cand nu s-a mai vazut nimic.

    Pana una alta scopul principal al instalatiei nu e pt. filme ci ca sa invat (de aceea am si optat pt. SS2, se pot face mai multe experimente cu el), asa ca niste canale in plus sau in minus nu ma afecteaza foarte tare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SatcoDX - de rahat
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 28th September 2005, 19:55
  2. Focus te faci rau de tot de rahat ! A 16 a zi de rusine
    By Mihai in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 34
    Last Post: 1st June 2005, 00:22
  3. Focus sat ...s-a facut de rahat !
    By Mihai in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 3rd May 2005, 14:26
  4. A doua zi in care Focus se face de rahat !
    By Mihai in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 3rd May 2005, 14:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top