Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: Setari mgrab

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default Setari mgrab

    Salutare,
    Inregistrez cu mgrab dar doresc fisiere mai comprimate in timp real-daca se poate.De ex daca trag un film,in final sa aiba aproximativ 700M.Se poate?
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat prin options/settings sa pui la dimensiunea fisierului cat vrei? de ex 700mb?
    Eu folosesc Ngrab si se poate.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NGRAB este un program software pe care trebuie sa-l instalez in computer ?

    Cu ce cablu se face apoi legatura intre PC si DM ?

    Se foloseste cablu serial ?

    Mersi

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cablu serial ci cablu FTP.


  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si acest cablu unde se pune?....pe serial sau pe placa de retea a DM-ului
    bucuresti, 0.9 m.

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Retea . (Ethernet)

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai si daca ai si sharing mai poti inregistra ceva de la DM ? ... ... ca doar folosesti placa de retea pentru sharing !

    daca gresesc corectati-ma

    romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e nici o problema . Merg ambele garantat .

  9. #9
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    triptic criptic

    DM are un IP
    IP este intr-o retea
    Retea inseamna cel putin DOUA aparate cu ETH
    Sharing inseamna cel putin TREI conesiuni
    DM<----->PC/Router<----->Internet
    Dupe cum a pus intrebarea legata de serial e cam nashpa ...

    Problema mea e ca nu imi mai routeza routerul pachetele catre-dispre internet si DM
    Pe DM am acces cu telnet-ul .. dar de pe DM nu raspunde nimic din internet la ping .. nu am verificat ping la IP -s-ar putea sa imi fie DNS-ul cazut..
    nici update la dyndns nu mai face ..
    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xxx

    |\/|()()()

    cum dreq va mere Ngrab, ca mie nu-mi mere deloc, face un fisier mic de
    4biti pe hard shi GATA.

    Ngrab NU e Mgrab, sint 2 chestii diferite

    Ngrab incepe cu litera N
    Mgrab incepe cu litera M

    unii cred ca confunda Ngrab cu Mgrab

    asta la vista.
    dm500

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @miskaa
    eu am zis ca mie imi merge cu NGRAB ...MGRAB n-am incercat, am downloadat mai demult softul da n-am mai apucat sa-l instalez. Pe sat-industry gasesti mai mult despre Mgrab.
    Cand ajung diseara acasa iti zic ce setari am facut (e cam aiurea ca ein germana) sper sa-ti mearga. Conteaza si ce imagine ai..Pe Neutrino nu mi-a mers .Acum am Enigma. Pentru D 500 merge sigur cu Gemini.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ce naiba folositi Ngrab , Mgrab , Jgrab si Qgrab si va chinuiti nu stiu , cand se poate foarte usor cu CIFS ... Exista la Dreambox files pe RDI un howto simplu .

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    King, am incercat acum vreo 2 zile ce spui tu. Dar m-am oprit la inceput.Nu am stiut sa fac un nou user . Adevarul ca nu m-am chinuit foarte mult. Am Win'98SE . Daca am timp mai incerc deseara.

    OK, acum am vazut cum se face in XP. O sa vad si pe '98 deseara.
    SHALOM

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il sun pe Bill sa iti trimita un premiu pentru ca inca mai esti pe w98

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ihi ! Daca iti spun ce calculator am avut pina acum 2 luni... creca nu-mi mai raspunzi la nici un post. Nu incapea xp=ul pe el. Nu ca asta de acum ar fi mai breaz, cred ca e configuratia minima la care pot face captura cu dreamul ! Dar am fost sfatuit sa las 98 pe el.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. dm 500-setari
    By paulino in forum DREAMBOX
    Replies: 19
    Last Post: 11th August 2006, 19:08
  2. setari motor
    By Merlin in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 5th February 2006, 15:08
  3. setari motor DM 500
    By julius6 in forum DREAMBOX
    Replies: 13
    Last Post: 16th January 2006, 21:22
  4. Abacus ASP -07....setari
    By xytras in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 10th January 2006, 20:14
  5. Mgrab cu gemini 2.1
    By spoealar in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 23rd August 2005, 11:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top