Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: cumpar dbox2!!

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default cumpar dbox2!!

    cumpar dbox2 nokia 2x intel.
    350 kg de scule!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ofer 200 eu daca are multicam.
    350 kg de scule!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default poate

    Avea Dongle unul ,cu multicam si afisaj albastru.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ehee pe ala vrea 10 mil mai pun 4 si iau un TD.
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default eee,acum

    Acum mai ai si pretentii? Zi "merci" ca mai are cineva. Poate ti-l da la 200eur
    si atunci trebuie sa pui inca 200eur ca sa iei TD.

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default dbox2

    gogi,

    la schimb dbox2 cu multicam v3 pentru un dm 500

    ciao

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rezolvasi
    350 kg de scule!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: dbox2

    Quote Originally Posted by baboon
    gogi,

    la schimb dbox2 cu multicam v3 pentru un dm 500

    ciao

    cat vrei pe multicam?fara dbox.
    350 kg de scule!

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default multicam


    doar multicam? cu dbox-ul de fac? acvariu?
    inca nu am multicamul, ma costa 37 euro in total
    ciao

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stai linistit ca ma descurc eu de un multicam.
    350 kg de scule!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate

    @ gogi
    hai sa-l ajutam pe baboon sa scape de box.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e cam nasol sa il ajut deoarece sta in franta parca.daca gasesc vreun client,pana vine boxu......
    sa il trimita la cineva in romania si i gasesc client cat de curand.
    @babon da niste detali ce bmon este,avia,multicamul citeste ******,etc.
    350 kg de scule!

  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default model etc

    Ciao,

    nokia 2xi - bmon avia etc nu vorbesc chineza - daca te referi la faptul ca e in debug mode, este - am rudbox Tayrax mod instalat; multicam inca nu il am - e pe drum, dar e ultima versiune - v3, presupun ca citeste tot ce se poate - mai putin carti de filozofie

    ***
    Digitaler Sat-Receiver DBOX 2 von Nokia
    Chipsatz 2 x Intel AVIA 500
    ***

    salut
    baboon

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: model etc

    Quote Originally Posted by baboon
    Ciao,

    nokia 2xi - bmon avia etc nu vorbesc chineza - daca te referi la faptul ca e in debug mode, este - am rudbox Tayrax mod instalat; multicam inca nu il am - e pe drum, dar e ultima versiune - v3, presupun ca citeste tot ce se poate - mai putin carti de filozofie

    ***
    Digitaler Sat-Receiver DBOX 2 von Nokia
    Chipsatz 2 x Intel AVIA 500
    ***

    salut
    baboon
    2xIntel AVIA 500 =Bmon 1.0
    2xIntel AVIA600 =Bmon 1.2

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inca mai caut 1 buc nokia dbox2 2xi,ofer 150 eu.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Display dbox2 nokia cumpar...
    By danetzd in forum Shop
    Replies: 7
    Last Post: 30th March 2006, 16:04
  2. cumpar dbox2 sau humax 5400z
    By mh80cos in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 9th September 2005, 22:03
  3. cumpar dbox2
    By mh80cos in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 4th September 2005, 19:01
  4. Cumpar tuner dbox2
    By gogi in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 13th August 2005, 08:26
  5. cumpar multicam pt. dbox2
    By INOCENTUL in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 4th August 2005, 11:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top