Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default pentru cei cu TeVii ..

    Va merge HD Suisse cu ,, (cacofonie) ,, CoreAVC ?
    Si inca ceva, cum setez o titrare default pe romana? (rum), de exemplu pe History HD.
    Folosesc DVBViewer.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Gasesti absolut totul in options!
    DVB viewer Pro e simplu de utilizat.
    Serios?
    Deci chiar la asa un raspuns nu ma asteptam..
    Am cautat in options, raspunsul daca la altii merge cu CoreAVC si nu l-am gasit, acum revenind, un raspuns serios careva? In options la subtitrari este Romanian, dar din cate vad cauta subtitrare DVB "rom", si cum majoritatea au "rum".. degeaba!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    Serios?
    Deci chiar la asa un raspuns nu ma asteptam..
    Am cautat in options, raspunsul daca la altii merge cu CoreAVC si nu l-am gasit, acum revenind, un raspuns serios careva? In options la subtitrari este Romanian, dar din cate vad cauta subtitrare DVB "rom", si cum majoritatea au "rum".. degeaba!
    Daca ai placa video foarte buna ( spre exemplu Ati Radeon 4570 HD) merge fara probleme pe HD cu Core AVC chiar si in Win 7, oricum cel mai bun video decoder e cyberlink atat pentru SD cat si pentru HD.
    Subtitrarea in romana nu o gaseste default pe History HD, ci trebuie pusa manual.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cumparat recent o placa TeVii S470 si dupa primele teste se pare ca sunt probleme de compatibilitate. Am placa de baza MSI 770-C45, cpu Athlon X2 250, 2GB memorie Kingston DDR3, vga Asus Ati Radeon 4350HD, sursa Sirtec 410W. Testat sub XPSP2 Pro, fara programe inutile, avand puse numai driverele diferitelor componente si software-ul de receptie implicit de pe CD-ul cu drivere (MyTevii), iar sub Linux Mint 8 (Ubuntu 9.10) prin programul Kaffeine. Problema se manifasta prin blocarea (inghetarea) completa a calculatorului imediat ce initiez o scanare a canalelor. Am incercat si pe pc-ul vechi (Athlon 64 3200+), cu care nu am intampinat aceste probleme. Am scanat si am receptionat cateva canale, ceea nu am reusit nicicum pe celalalt calculator, insa deocamdata nu e nimic sigur ... am avut foarte putin timp la dispozitie. Aveti vreo idee care ar putea fi cauza problemei?

    Later edit:
    Am incercat un schimb de placi video intre cele doua calculatoare, problema s-a manifestat pe pc-ul mai performant si cu cealalta placa video (Nvidia Geforce 6200LE).
    "The Truth Is Out There"

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si codecurile pt. hd le-ai instalat ?
    Personal eu am placa asta : http://www.hauppauge.co.uk/site/prod...a_hvr4000.html , dar dupa instalarea aplicatiei propietare ( care are codecuri doar pt. mpeg2 ) instalez si "HD pack 2.3" ( codecuri necesare rulari formatului hd )
    Apoi daca este instalez dvbviewer sau alt player dvb , cred ca este valabil si la tine
    Inca un sfat ( dupa mine ) , incearca si schimba-ti si pl. video cu una macar pe 128biti magistrala pci-e 16x , fiindca in cazul rulari de material hd fluxul de date este foarte mare
    Cu ce ai tu acum ( nespecificand modelul exact , sper sa ai pe 64 biti , uite aici o comparatie de la Asus : http://www.asus.com/compare.aspx ) esti cam la limita inferioara
    Eu am un model mai vechi ( un 3870 tot de la ATI ) , dar pe 256 biti magistrala de transfer si nu am prb.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Pai si codecurile pt. hd le-ai instalat ?
    Personal eu am placa asta : http://www.hauppauge.co.uk/site/prod...a_hvr4000.html , dar dupa instalarea aplicatiei propietare ( care are codecuri doar pt. mpeg2 ) instalez si "HD pack 2.3" ( codecuri necesare rulari formatului hd )
    Apoi daca este instalez dvbviewer sau alt player dvb , cred ca este valabil si la tine
    Inca un sfat ( dupa mine ) , incearca si schimba-ti si pl. video cu una macar pe 128biti magistrala pci-e 16x , fiindca in cazul rulari de material hd fluxul de date este foarte mare
    Cu ce ai tu acum ( nespecificand modelul exact , sper sa ai pe 64 biti , uite aici o comparatie de la Asus : http://www.asus.com/compare.aspx ) esti cam la limita inferioara
    Eu am un model mai vechi ( un 3870 tot de la ATI ) , dar pe 256 biti magistrala de transfer si nu am prb.
    Nu are cum sa fie de vina placa video, nici codecurile, deoarece nu am ajuns sa receptionez nicio emisiune, ca deja la scanare ingheata tot sistemul, incat trebuie sa dau hard reset. Si oricum, deja am mentionat mai sus, ca pe un sistem mai slab, cu placa video mai slaba nu sunt asemenea probleme.
    "The Truth Is Out There"

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si daca nici cu ultima versiune de bios a pl. de baza nu vrea ( in caz ca nu-l ai , upgradeaza-l ) , cred ca numai trebuie sa-ti scriu ce trebuie sa faci : schimba pl. de baza
    E bine de stiut si pt. alti posesorii de tevii s470
    Hmmm , iar revine in actualitate incompatibilitatea dintre o /un placa/tuner de satelit si pl. de baza , la fel cum a fost cu ss2-ul si anumite modele de pl. de baza ( daca nu ma insel , tot de la amd si atunci )

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu exista nici o incompatibilitate!
    O instalare ca la carte a dvbviewer (bineinteles cu licenta) + codecurile aferente ( cldv_pack + HDpack2.3 ) si nu ai nici un fel de problema pe nici o placa de baza.

    P.S. : Si bineinteles pluginurile aferente pentru decodare : vplug, flycccam si acamd ....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu exista nici o incompatibilitate!
    O instalare ca la carte a dvbviewer (bineinteles cu licenta) + codecurile aferente ( cldv_pack + HDpack2.3 ) si nu ai nici un fel de problema pe nici o placa de baza.

    P.S. : Si bineinteles pluginurile aferente pentru decodare : vplug, flycccam si acamd ....
    Nu este concludent ceea ce scrii tu aici, fiindca nicaieri nu este amintit faptul, cum ca ar fi neaparat nevoie de instalarea softulul DVBViewer, chiar si in 'Quick Install Guide'-ul placii suntem ghidati in directia instalarii programului de baza 'myTeVii'. Peste tot se scrie ca placa functioneza bine cu toate programele alternative, deci dpmdv tipul programului de receptie nu are nicio legatura cu problema mea, adica cu blocarea calculatorului in momentul inceperii scanarii transponderelor. Toate acestea sunt confirmate si de faptul ca pe vechiul calculator nu apare aceasta problema si pe pc-ul respectiv chiar ca nu am instalate programele si codecurile insirate de tine.
    Dar sa asteptam raspunsul celor de la TeVii. Ei sunt cei mai in masura sa confirme sau sa infirme opiniile noastre.
    "The Truth Is Out There"

  10. #10
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva de ce dvbviewer cu plugin haddu consuma foarte mult procesor comparativ cu varianta flycccam? Acest lucru se intampla doar pe canalele HD in rest totul e normal.
    Are cineva o lista de canale actualizata pentru dvbviewer?
    Multumesc!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Pai si daca nici cu ultima versiune de bios a pl. de baza nu vrea ( in caz ca nu-l ai , upgradeaza-l ) , cred ca numai trebuie sa-ti scriu ce trebuie sa faci : schimba pl. de baza
    E bine de stiut si pt. alti posesorii de tevii s470
    Hmmm , iar revine in actualitate incompatibilitatea dintre o /un placa/tuner de satelit si pl. de baza , la fel cum a fost cu ss2-ul si anumite modele de pl. de baza ( daca nu ma insel , tot de la amd si atunci )
    Am ultima versiune de BIOS (asa am cumparat placa). Sper sa existe o rezolvare diferita fata de ceea ce sugerezi tu, fiindca pc-ul este o achizitie recenta si in afara de problema cu TeVii, sunt foarte multumit de randamentul lui.
    "The Truth Is Out There"

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are cineva o lista de canale actualizata pentru dvbviewer?
    @nickey 4321 pana o primesti foloseste TransEdit
    Last edited by dammi; 21st March 2010 at 12:49.

  13. #13
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu lista am rezolvat-o.
    Cu un flycccam rezolvat ma ajuta cineva?
    THX

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dante2 View Post
    Nu este concludent ceea ce scrii tu aici, fiindca nicaieri nu este amintit faptul, cum ca ar fi neaparat nevoie de instalarea softulul DVBViewer, chiar si in 'Quick Install Guide'-ul placii suntem ghidati in directia instalarii programului de baza 'myTeVii'. Peste tot se scrie ca placa functioneza bine cu toate programele alternative, deci dpmdv tipul programului de receptie nu are nicio legatura cu problema mea, adica cu blocarea calculatorului in momentul inceperii scanarii transponderelor. Toate acestea sunt confirmate si de faptul ca pe vechiul calculator nu apare aceasta problema si pe pc-ul respectiv chiar ca nu am instalate programele si codecurile insirate de tine.
    Dar sa asteptam raspunsul celor de la TeVii. Ei sunt cei mai in masura sa confirme sau sa infirme opiniile noastre.
    E problema ta ce soft vrei sa folosesti, eu ti-am dat doar solutia cea mai buna asa ca ramane la latitudinea ta daca vrei sa o folosesti sau nu.
    Luptate in continuare cu morile de vant si asculta de ce scriu cei de la tevii si ce recomanda ei ... daca citeai printre randuri si ai fi fost putin curios ai fi vazut ca respectivul myTevii e de fapt myTheatre varianta beta pentru ca varianta HD finala nu e scoasa inca si bineinteles nu va fi gratis.
    Singurul dvb player, care ofera tot suportul pentru a transforma un pc+o placa dvb intr-un adevarat HTPC, este de departe dvbviewer.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Cu lista am rezolvat-o.
    Cu un flycccam rezolvat ma ajuta cineva?
    THX
    http://flycccam.org/buy.htm

    Sau daca nu iti convine ia verisunea free si o poti folosi cu o linie de cccam fara probleme.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top